Scrisoare deschisă tuturor clienţilor saloanelor de masaj erotic

Loading

Stimaţi clienţi,

În cazul în care este prima dată când vizitaţi un salon de masaj erotic sau este prima dată când veniţi la salonul nostru, dorim să amintim că suntem aici să vă îndrumăm pentru o mai bună relaţionare între voi şi fetele noastre:

Programarea are sens. Ne dorim să avem tot timpul clienţi. Este destul de neplăcut să te lăsăm să aştepţi în recepţie sau să rişti să te întâlneşti cu alţi clienţi. Avem întotdeauna o recepţioneră să-ţi răspundă la întrebări… despre fetele disponibile, despre preţuri, despre tipurile de masaj din salonul nostru. Un apel înainte, te poate ajuta să iei o decizie mai bună.

Apreciem punctualitatea clienţilor la programări. Oricui i se poate întâmpla să întârzie, însă, te rugăm să iei în calcul o posibilă întârziere de deplasare datorată traficului. Pentru noi nu reprezintă un deranj. Orice întârziere va decala toate programările clienţilor şi va pune într-o lumină neplăcută salonul nostru. Menţionăm din nou… în loc să beneficiezi de serviciile fetelor noastre, există riscul de aşteptare mai lungă la recepţie, unde există posibilitatea de întâlnire cu alţi clienţi. Vrem să evităm acest lucru.

O programare făcută telefonic la o anumită domnişoară. Te rugăm să respecţi alegerea făcută prin telefon când ajungi la ora stabilită şi să nu o schimbi. Suntem o societate dinamică, existăm datorită încasărilor serviciilor noastre. Există posibilitatea ca acea domnişoară să piardă un client, o altă programare. Serviciul de programare tocmai asta face, organizează. O organizare bună ne ajută atât pe noi, dar şi pe clienţii noştrii.

Dacă aţi venit fără programare. Fetele noastre sunt frumoase, ştim asta. Totuşi, este neplăcută aşteptarea îndelungată, a fetelor, dar şi a clientului, la recepţie până când veţi alege fata potrivită. Încercam să evităm întâlnirea cu alţi clienţi, ţinem la confidenţialitate, te rugăm să ne ajuţi în acest sens.

Ştim că nu se aplică pentru toţi clienţii, dar menţionăm pentru ceilalţi. Părul pubian nu mai este la modă, şi nici confortabil la masaj. Este neplăcut, atât estetic şi igienă personală, cât şi pentru munca ce o desfăşoară fetele noastre, dar şi pentru clienţi. Senzaţia de masaj asupra zonei mai sensibile este mult diminuată, iar plăcerea va dispare.

Tot pentru ceilalţi. Nimic nu se compară cu un duş proaspăt înainte de masaj. Uleiul intră mult mai bine în piele şi hidratează mai bine. Senzaţia de masaj aduce un plus dacă se face un duş înainte.

Masaj de relaxare, body massage şi masaj erotic. Această ordine are un raţionament. În timpul relaxării putem să ne cunoaştem, încercam să te descoperim, să-ţi aflăm punctele sensibile, iar voi, pe lângă relaxare, va obişnuiţi cu atingerile fetelor.

Vrem să beneficiaţi de cele mai bune servicii în materie de masaj erotic în salonul nostru. Este important ca mişcarea exagerată din partea voastră să afecteze calitatea masajului. Comunicaţi cu noi, dacă ceva nu este bine, ajutaţi-ne să vă cunoaştem trupul şi preferinţele.

Masajul foarte puternic nu-şi are sensul. De asta se numeşte masaj de relaxare. Prea puternic ne va solicita foarte mult pentru partea de masaj erotic, iar noi ştim deja că printre clienţii noştrii se doreşte un masaj erotic de calitate.

Confidenţialitatea să meargă în ambele sensuri. Fetele noastre sunt acolo să vă asculte, puteţi să le spuneţi ce consideraţi că va ajuta să vă eliberaţi de tensiunea acumulată. În acelaşi timp, rugăm să le fie respectate dreptul la viaţa privată.

Serviciile salonului nostru sunt de masaj erotic. Oricât de mult am dori să satisfacem şi alte dorinţe ale clienţilor, pe lângă cele deja stabilite… nu putem să depăşim această limită. Ne limităm să facem doar ceea ce ştim să facem… masaj erotic.

Atingerea fetelor de către clienţi în zonele intime. Este foarte important ca duşul înainte de masaj să existe, ca apoi fetele sa fie atinse in zone intime. În acelaşi timp, zona intimă a fetelor este sensibilă, este nevoie de mai multă delicateţe in mişcări.

Când NU înseamnă NU. Fiecare fată are limitele ei. O atingere mult prea insistentă îi poate crea un disconfort, disconfort ce poate afecta calitatea masajului erotic. Comunicaţi cu fetele noastre, ele vă vor informa cu privire la anumite aspecte, până unde este limita.

Masajul erotic este pentru client. Serviciile noastre sunt adresate clienţilor, vrem să oferim plăcere celor care ne vizitează. Viaţa sexuală a fetelor nu face parte din pachetul de servicii ale salonului nostru.

Refuzăm alte servicii sexuale. Legislaţia românească are destule limite pentru saloanele de masaj erotic, comparativ cu alte ţări. Trebuie să ne adaptăm, până când se va crea un pachet legislativ mai permisiv.

Fetele noastre sunt finuţe. Au nevoie să fie protejate. Greutatea totală a unui bărbat ce apăsă peste trupul lor poate să le creeze o nemulţumire firească fetelor, iar asta nu se mai numeşte erotic, devine neplăcut pentru ele.

Vastă experienţă sexuală a clienţilor nu este un criteriu pentru a ne vizita. Dorinţa noastră este să oferim plăcere tuturor. Faptul că anumiţi clienţi amână intenţionat ejacularea poate să creeze o decalare a programărilor prin depăşirea timpului alocat pentru serviciile solicitate. Cu siguranţă, nici unul dintre voi nu ar vrea să se afle în această ipostază, aşteptând la recepţie să se elibereze camera peste ora de programare.

Timpul este preţios pentru toţi clienţii noştrii. Ajută-ne să menţinem aceste standarde, începând cu respectarea programării, terminând cu eliberarea în bune condiţii a camerei.

Ştim că fetele noastre reuşesc să vă aţâţe cu atuurile lor. Despre urmele de muşcături sau zgârieturi pe trupul fetelor, este neprofesional să se prezinte în faţa clienţilor în acest mod. Ajută-ne să se prezinte în bune condiţii şi la următoarele şedinţe de masaj.

Fetele noastre au o viaţă privată şi trebuie să o respectăm. Din acest motiv, ele nu vor accepta numere de telefon, cărţi de vizită sau alte moduri de a fi contactate. Interacţionarea în afara programului cu fetele noastre nu trebuie să existe. Amintiţi-vă că sunteţi domni şi că tot ce s-a petrecut la salonul de masaj erotic, acolo trebuie să rămână.

Scopul vizitării unui salon de masaj erotic este pentru a vă elibera de tensiunea şi stresul acumulat. Vrem să vă ajutăm în acest sens. Descărcarea frustrării asupra fetelor nu va ajuta cu nimic… nici asupra voastră, nici fetele nu-şi vor face treaba mai bine.

Ne rezervăm dreptul de a alege clienţii. Persoanele în stare de ebrietate şi/sau recalcitrante sunt invitate să părăsească salonul nostru.

Fiecare fată este diferită, atât din punct de vedere al personalităţi cât şi al serviciilor prestate. Dacă una dintre fete nu a rezonat cu dorinţele voastre, aveţi libertatea să încercaţi o altă domnişoară, poate va reuşi să vă ofere tipul de masaj solicitat.

Vorbă dulce, mult aduce. Comunicaţi dulce cu fetele noastre şi vor fi la fel de dulce cu voi. La ce ajută dacă atitudinea voastră este una greşită, negativă? Trataţi fetele noastre elegant, le solicitaţi pentru prestarea unui serviciu. Reprezintă un job.

Cu riscul de a ne repeta, intraţi în contact cu noi pentru programări. Vă rugăm să respectaţi atât ora, cât şi domnişoara aleasă pentru masaj. Rigiditatea nu este o soluţie, împreună putem găsi variantele cele mai potrivite ce ţine de tipul de masaj solicitat.

Vrem să credem că salonul nostru este vizitat de către cei mai educaţi şi manieraţi clienţi, ce ştiu să se adreseze un femei şi cunosc limitele interacţiunii fizice cu fetele noastre. Avem nevoie de ajutorul vostru pentru a păstra aceste standarde.

sursa foto: Zoomgirls

autor: DomnuRoz

4 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!
× Cu ce vă pot ajuta?