Elemente ce nu par importante la un salon de masaj erotic

Loading

V-aţi întrebat vreodată de ce masajul erotic poate să fie diferit de la un salon la altul? Sau de ce acesta nu poate fi făcut acasă?

Pentru ca reţeta să fie completă, ca un masaj erotic să fie reuşit… atmosfera face diferenţa la un masaj erotic. Nu doar priceperea şi îndemânarea fetelor noastre pot face masajul erotic minunat. Când vorbim despre atmosferă, luăm în calcul diverse aspecte, ce la prima vedere pot fi ignorate, dar în acelaşi timp, fac diferenţa între un masaj erotic făcut la un salon profesionist şi altul făcut acasă.

Primul şi cel mai important lucru este interacţiunea cu maseuzele noastre. La intrarea în salon eşti întâmpinat de o fată frumoasă, sexy, îmbrăcată provocator… ce-ţi poate pune sângele în mişcare din moment ce ne-ai trecut pragul. Amabilitatea, zâmbetul larg, salutul… sunt atent studiate de către fetele noastre ce te invită să faci parte dintr-un mediu plăcut.

Interacţiunea cu fetele noastre îi poate ajuta foarte mult pe bărbaţii ce au o anumită timiditate, o anumită reţinere în conversaţiile cu femeile. Încrederea în sine se va dezvolta mai mult, iar asta o puteţi constata singuri.

Recomandăm ca prezenţa la salon să se facă pe bază de programare. În acest fel eliminăm posibilitatea întâlnirilor cu alţi clienţi la recepţie. În cazul în care un client nu reuşeşte să se decidă la alegerea unei maseuze, o poate face pe loc, dintre cele disponibile. Ştim că este mai dificil ca alegerea să fie făcută pe baza unor fotografii, şi altfel este impactul când fetele sunt văzute direct la salon.

Un alt element la fel de important este crearea unui mediu intim plăcut. Parfumul fetelor, parfumul din camere, lumina slab luminată, decorurile interesante, muzică ambientală… sunt esenţiale pentru creare unei atmosfere plăcute, relaxante. Fără acestea, masajul erotic făcut acasă nu poate fi comparat cu unul făcut la un salon profesionist.

La intrarea în cameră cu maseuza aleasă, fiecare client are posibilitatea să facă un duş înainte, în acest fel pielea este pregătită pentru o absorbţie mai rapidă a uleiurilor. Prosoape curate sunt puse la vedere, pregătite pentru fiecare client. Chiar dacă uleiurile sunt absorbite destul de repede în pielea clientului, înţelegem că poate să existe un disconfort după masajul erotic. Opţional, fiecare client poate să aleagă dacă mai face un duş înainte să se îmbrace.

Tot am pomenit de uleiuri, uleiurile în cadrul salonului nostru sunt de foarte bună calitate. Pe piaţă, în magazine şi pe site-uri on line, sunt nenumărate produse şi brand-uri ce sunt recomandate pentru masajul erotic, pentru beneficiile lor, dar nu toate produsele sunt potrivite pentru a fi folosite. Poate că au un miros deosebit, dar nu sunt absorbite rapid în piele.

Clienţi ce ne-au trecut pragul au încercat să creeze o atmosferă ideală acasă pentru masaj erotic. Au realizat că ceea ce am enumerat mai sus sunt esenţiale pentru masajul erotic, începând de la interacţiunea cu fetele noastre, atmosfera creată – parfumul, lumina slab luminată, decorurile, muzică ambientală, precum şi uleiurile. Uleiuri achiziţionate din mediul on line, dar nu aveau o acţiunea rapidă de intrare în piele sau aveau alte dezavantaje.

Salonul Ador Masaj Bucureşti vă aşteaptă să ne vizitaţi, să ne descoperiţi locaţia, atmosfera intimă şi interesantă pe care am creat-o, să faceţi cunoştinţă cu fetele noastre. Vă aşteptăm pe la noi!

sursa foto: Zoomgirls

autor: DomnuRoz

4 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!
× Cu ce vă pot ajuta?