Masaj erotic Bucureşti – merită să ne treci pragul!

Loading

Ador Masaj şi-a construit un nume în lumea saloanelor de masaj erotic, putem spune că avem deja un istoric. Este uşor să vorbim despre noi, dar în spatele acestui argument, ne susţin mesajele şi aprecierile primite de la clienţii ce ne-au vizitat. Mesaje şi aprecieri pozitive publicate pe diferite forum-uri de specialitate. Ce ne recomandă ca fiind unul dintre saloanele bune de masaj erotic?

Atmosfera este cu totul specială, creată pentru voi… atât pentru bărbaţi, pentru femei, dar şi pentru cupluri. Camerele frumos amenajate… camera destul de mare, o lumină discretă sau mai luminată, în funcţie de ce doreşte fiecare client. Un pat mare şi generos, decor interesant… muzică specifică, ce reuşeşte să-ţi aţâţe simţurile.

Nu putem susţine că avem cele mai frumoase fete din oraş, însă şi ale noastre sunt foarte frumoase. Fete maseuze mai tinere sau cu mai multă experienţă, mai subţirele sau mai plinuţe… blonde, brunete, şatene… cum doar în Bucureşti poţi găsi.

Sunt foarte multe fete frumoase, maseuze cu experienţă, atât tinere, cât şi mature. Putem spune că fetele noastre respectă o anumită conduită faţă de clienţii noştrii. Am putea spune că sunt fete foarte dulci, ce reuşesc să se plieze pe personalitatea clientului, atunci când situaţia o cere. Ce poţi dori mai mult decât o maseuză cu care să poţi vorbi liber? O cerinţă importantă pentru maseuzele noastre, ce face parte din politica salonului, este discreţia.

Confidenţialitatea este punctul nostru forţe. Am înţeles acest lucru încă de la bun început, iar clienţii noştrii care se reîntorc ştiu acest lucru. Nu putem amesteca o şedinţă de masaj erotic cu o şedinţă de terapie psihologică, însă, clienţii noştrii simt nevoia să se descarce fetelor noastre după o zi încărcată, să-şi expună problemele de zi cu zi ce-i îi apăsa… profesional, dar şi în plan personal. Avem un feedback pozitiv din partea lor, se simt mult mai bine la plecare. De asta, foarte mulţi, se şi reîntorc.

Ce poate fi mai frumos decât o maseuză ce-ţi acordă atenţie deosebită? Atât prin cuvinte cât şi prin modul în care te atinge şi îţi mângâie zonele erogene. Fetele noastre nu pot fi considerate escorte, dar în arta masajului de relaxare şi a masajului erotic… pot face adevărate minuni. Ca să te convingi că ceea ce spunem este real, trebuie doar să ne vizitezi! Alegerea maseuzei, cu care să te retragi în una din camerele noastre, este alegerea ta.

Nu întotdeauna este un criteriu potrivit pentru calitate, însă, ne putem lăuda că avem cele mai mici preţuri dintre toate saloanele de masaj erotic din Bucureşti, fără să facem rabat la calitate.

Masajul erotic, atât în Bucureşti, dar şi peste tot, nu este bine văzut de foarte multe persoane, mai mult din prejudecată. Aceste persoane nu s-a informat foarte bine, nu au primit informaţii corecte de la persoane care au fost deja la masaj, şi nici nu au avut curajul să viziteze un salon de masaj erotic. Din lipsă de informare şi lipsa de experienţă, au pus o etichetă total greşită masajului erotic şi a saloanelor de masaj, în general.

Mai ales dacă este prima dată când treci pragul unui salon de masaj erotic, încă de la început se stabilesc anumite preferinţe între client şi maseuză. Sunt clienţi ce doresc mai puţin masaj de relaxare şi mai mult masaj erotic. Precum şi invers. De asemenea, se stabileşte intensitatea masajul de relaxare… până unde este disponibil să meargă fiecare client. Apăsări mai fine sau mai ferme. În timp, lucrurile se pot schimba, de la vizită la alta, după preferinţele clientului.

Să trecem la masajul erotic. Cea mai importantă şi mai aşteptată componentă a unui masaj, mai ales în salonul nostru, Ador Masaj. Fetele noastre sunt jucăuşe, asta spun şi clienţii noştri fideli. Se oferă cu generozitate clientului, nu întru totul, ci cu anumite limite.

Mâinile, sânii, abdomenul, fesele… sunt armele cu care maseuzele noastre sunt pregătite să te dea gata. După ce clientul este masat bine cu ulei pe tot trupul, ulei ce este absorbit cu uşurinţă în piele, folosesc din abundenţă şi pe trupul lor. Mâinile… vor aluneca mai bine pe trupul tău. Sânii pot fi un refugiu pentru un penis erect… va aluneca rapid strâns între ei, ridicând şi mai mult atmosfera.

Masajul erotic este ca un dans în doi, unde maseuza şi clientul se mişca erotic, se ating, se mângâie senzual, se sărută… peste tot. În cazul în care nu ai vizitat vreodată un masaj erotic, te-ai imaginat în postura de client? Dacă nu ai făcut-o, ce părere ai de aceste exemple:

te afli întins pe pat, cu faţa în jos, maseuza plină de ulei se urcă toată peste tine… te mângâie cu mâinile, sânii mai mici sau mai mari apasă peste tine… simţi sfârcurile excitate cum te împung… pubisul, apasă peste fesele tale, se împinge în tine… bărbia, faţa, te ating delicat pe umăr, pe ceafă… îi simţi respiraţia la ureche… te sărută pe gât, la ureche, te muşcă uşor… un fior îţi străbate tot trupul… gemete din partea ta şi a ei

în timp, atmosfera se încinge şi mai tare… te întorci cu faţa în sus, maseuza se aşeză din nou peste tine, la fel ca mai înainte, peste penisul erect… acum ai multă libertate de mişcare… de data asta sânii apasă peste pieptul tău… îi poţi atinge, îi poţi strânge, îi poţi suge sfârcurile… la alegere, îi poţi simţi buzele ce apasă peste alte tale… nici fesele ei nu trebuie neglijate, le poţi strânge, mai fin sau mai ferm

dacă poţi face un mic efort de imaginaţie… eşti chiar acolo, întins pe spate, maseuza se mişcă peste tine, în toate direcţiile… se freacă de trupul tău… abdomenul, sânii… urcă şi coboară… deja te gândeşti la sânii ei între care se poate adăposti penisul tău… să-l vezi strâns între ei… maseuza te priveşte… îşi muşcă buzele… mişcările cu limba te poate incita şi mai mult

Se pot întâmpla şi alte lucruri într-o şedinţă de masaj erotic, însă nu ţi le dezvălui pe toate în acest material. Trebuie să le descoperi tu, pe rând. Chiar dacă aş încerca să-ţi descriu cât mai fidel ce se face în salonul Ador Masaj, tot nu aş putea să descriu stările de plăcere pe care le poţi trăi venind la noi. Sunt greu de exprimat în cuvinte, dar cuvintele tale de apreciere le aşteptăm după.

Toate mişcările şi atingerile dintre tine şi maseuză au ca scop doar că tu să simţi plăcere, să trăieşti plăcere la maxim. Te aşteptam să ne treci pragul, fetele noastre te aşteaptă să le descoperi!

sursa foto: Zoomgirls

autor: DomnuRoz

7 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!
× Cu ce vă pot ajuta?