Sâmbătă seara… un cuplu şi două maseuze

Loading

Sâmbătă seara, devenise un obicei, ca… de câteva ori pe lună să primim vizita unui cuplu din Germania. Ne înţelegem de minune cu ei, ca modalitate de comunicare, în afară de limba engleză dl se descurcă destul de bine să vorbească română. De câte ori ne-au vizitat, deja le ştim preferinţele în materie de masaj erotic, dar şi ce se întâmplă după, dar asta voi relata mai târziu. …

Când au venit, i-am poftit să se facă comozi la recepţie. Dl a dorit o cafea, iar dna a dorit apă plată. Se citea pe chipul lor plăcerea de a veni aici. De fiecare dată ne spune că le place să ne viziteze, pentru că le aduce aminte de momentele frumoase petrecute în saloanele de masaj erotic din ţară natală. S-au stabilit în România, iubesc natura… locuiesc în Braşov. De câte ori au ocazia să ajungă la Bucureşti, nu ratează ocazia să viziteze salonul nostru de masaj.

Au onorat imediat invitaţia de a merge în cameră, aşa cum procedăm de fiecare dată. Cu amândoi în acelaşi cameră, pentru un masaj erotic de cuplu, cu două maseuze. Dna nu se jenează să vadă cum soţul ei este atins de o altă femeie, chiar o excită. Amândoi un pic peste 45 de ani, dar văd lucrurile mult diferit faţă de majoritatea celor din ţara noastră.

După ce le-am oferit puţină intimitate să se dezbrace, dl s-a aşezat primul, pe partea stângă a patului. La puţin timp l-a urmat şi dna. De fiecare dată mă emoţionez când îi văd aşezaţi unul lângă altul, cu faţa unul spre altul şi se privesc, ţinându-se de mână. Fiind un pic mai grea decât colega mea, mai mică de înălţime şi mai subţirică, dl mă alege întotdeauna pe mine la început. Iar colega mea mai delicată, se ocupă foarte frumos de dna.

Complet dezbrăcate, am urcat în pat şi ne-am aşezat între picioarele lor. Ca întotdeauna, muzica se aude în boxe, lumina albastru neon… cei doi soţi sunt pregătiţi pentru a fi răsfăţaţi. Începem cu un masaj de relaxare, folosim din abundenţă ulei pentru trupurile lor. Mai târziu urmează să ne ungem şi noi două cu ulei. Aproape în acelaşi timp, punem ulei… atât cât trebuie, pe sâni, pe abdomen. Colega mea, mai sprintenă, începe cu dna… se apleacă peste ea… îmi place să-i văd mişcările graţioase.

Se alintă, geme şi suspină încet, îşi plimbă sânii pe trupul ei, ajunge cu gura la urechea ei… i-a şoptit ceva. Este rândul meu să fac la fel. Încep la fel de delicat, apoi mă aşez pe trupul lui… îmi simte toată greutatea, abia aştepta momentul. Se manifestă liber, gemete tot mai intense. Toată scena, cu noi două în acţiune l-a excitat. S-a ridicat uşor cu tot cu mine, ca să-şi aranjeze penisul.

Colega mea o mângâia pe ea, se frecă uşor de ea… dnei îi place mai graţios. Observ o mâna între picioarele ei. După cum gemea şi suspina, sigur avea un deget în vagin de la colega mea. Eu m-am întors invers. Sânii îi ating fesele şi coapsele. Înaintez spre el, cu mişcări subtile. Mă aşez peste capul lui, îmi plimb sânii pe spatele lui, dar în acelaşi timp mă ocup de coapse şi fese. Le masez şi strâng încet.

S-a dat la o parte, a invitat-o pe dna să se întoarcă cu faţa în sus. Acum urma să înceapă spectacolul. I-am zărit zâmbetul dnei… mulţumită, satisfăcută. A întins mâna către sânii colegei mele, i-a prins pe rând şi se juca cu ei. Ofta la fiecare atingere. A întors capul spre soţul ei şi au vorbit ceva în germană, apoi a spus în engleză că-i plac foarte mult sânii ei. Mâinile micuţe ale colegei mele alunecau încet pe coapse, abdomen şi sâni.

Dlui îi place foarte mult să mă aşez cu toată greutatea pe el. Îi place, gemetele spun asta. Să vezi plăcere când se va întoarce cu faţa în sus. M-am dat la o parte şi l-am invitat să se aşeze cu faţa în sus. Nici nu am început bine să-l ung cu ulei, mâna lui curgea lin pe trupul meu. A pus o mână pe fese, a urcat pe linia spatelui, pe umăr… pe sub mâna mea s-a dus la sâni… aahh… m-a ciupit un pic de sfârc, dar mi-a plăcut. Şi-au spus unul altuia câteva cuvinte în germană, dar de data asta nu au mai tradus în engleză ca să înţelegem şi noi.

Din felul cum şi-au vorbit, având mâna pe sânul meu, am dedus că are legătură cu sânii mei. Mâna plină de ulei îi masau coapsele. Penisul erect abia aştepta să fie luat în primire. A tresărit când l-am atins cu degetele. Am pus ulei din abundenţă, mâinile alunecau uşor pe toată lungimea. S-a ridicat în şezut, după ce şi-a făcut loc pe sub mâna mea, mi-a prins sânul drept cu gura şi a început să-l sugă, sub privirile soţiei.

Fiind cu spatele către soţie, nu am văzut din prima, dar mai târziu am văzut-o şi pe ea făcând acelaşi lucru colegei mele. Fondul sonor era asigurat de gemetele noastre, iar seara abia a început. Mâna doamnei am simţit-o pe fese, m-a mângâiat apoi m-a strâns ferm. Dl mi-a eliberat sânul şi s-a întins pe pat. M-am urcat deasupra lui, i-am prins penisul şi l-am lipit de fesele mele. Mişcam din bazin, frecându-mă de el. M-am aplecat. Sânii mi-a prins sânii cu ambele mâini, trăgea de ei, mi-a prins sfârcurile şi mă trăgea, la început mai încet, apoi mai tare.

Şi-a ridicat capul şi mi-a luat sfârcurile în gură, le sugea pe rând. Am închis ochii de plăcere. Alături… atingeri tandre ale dnei pe trupul colegei. O săruta pe gât, pe sâni, pe piept… colega, îi masa sânii cu o mână, iar cealaltă se afla între picioarele clientei. Dna s-a întors cu capul spre soţul ei şi i-a spus ceva. După un mic dialog, soţul ei ne-a spus că vrea ca noi două să ne atingem şi să fim pasionale.

Cei doi soţi ne-au făcut loc în mijlocul patului. Colega mea a venit spre mine. Amândouă în genunchi… degetele atingeau delicat trupul celeilalte. Aproape după fiecare atingere ne apropiam mai mult. Ne aflam la doar câţiva centimetri una de alta. Buzele noastre se căutau… păreau tot mai aproape… ne-am atins timid. Cu atingeri tot mai dese, buzele apăsau unele peste altele. Îmbrăţişate, ne sărutam pasional… cei doi soţi îşi vorbeau.

Eram convinsă că el se masturbează privindu-ne. Emoţiile şi pasiunea ne-au aprins imediat. Am dat să mă aşez pe pat, trăgând-o după mine şi pe colega mea. Câteva clipe mai târziu se afla deasupra mea, poziţionată între picioarele mele. Le vedeam mâinile pe trupurile noastre. Colega strângea de sânul drept, gurile unite într-un sărut lung şi molipsitor. Şi-a lipit pubisul de al meu… mmm… se mişca lent, labiile se frecau unele de altele.

Soţul a coborât din pat, a venit pe partea cealaltă a patului. S-a aplecat şi şi-a sărutat soţia. Aceasta a întins o mână şi i-a prins penisul. Mai târziu i-am văzut pe amândoi… el sprijinit de zid într-o mână, iar ea îi ţinea penisul cu o mâna stângă şi i-o sugea energic. Oricât de mult am fi vrut să mai rămânem să privim, era timpul să-i lăsăm singuri. I-am făcut semn colegei să ieşim din cameră.

Înfăşurate în prosoape, am ieşit din cameră… lăsându-i singuri. Eu şi colega mea, ne-am retras într-o altă încăpere să continuăm ceea ce am început. Ne înfierbântasem şi nu mai puteam să ne oprim. Şi acum mă gândesc la acea seară. Amândouă ne doream un penis care să ne satisfacă instant. Până la urmă, tot împreună am mai stăvilit avalanşa dorinţelor noastre, aşa, ca între fete.

Vă aşteptăm şi pe voi să ne cunoaşteţi!

sursa foto: Zoomgirls

autor: DomnuRoz

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!