Ce crezi că se întâmplă la un salon de masaj erotic?

Loading

Dacă nu ai fost clientul unui salon de masaj până acum, dar te împinge curiozitatea să vezi cum este… poate că este timpul o faci. Indiferent dacă eşti femeie sau bărbat, o experienţă la un salon de masaj erotic poate să fie una dintre cele mai interesante provocări pe care le-ai putea face, fără riscuri. Nu am idee dacă ai prejudecăţi pentru această activitate, dar dacă ai, a venit vremea să cauţi răspunsurile. Sunt destule poveşti, dar toate sunt adevărate?…

Din momentul în care ai intrat pe uşa salonului Ador Masaj, o să înţelegi că atmosfera este special creată pentru ca tu… bărbat, femeie sau cuplu… să te simţi într-o altă lume. Începând de la lumina difuză, decorul roşiatic, luminile de pe tavan, draperiile frumos aranjate, paturile generoase cu baldachin, muzica suavă ce se aude cântând în boxe, atât la intrare, dar şi în camere. Mai trebuie să ştii că persoanele pe care le vei întâlni se află acolo pentru a-şi oferi serviciile şi o fac cu plăcere.

O maseuză te va întâmpina imediat ce ai intrat… o să-ţi placă ce vezi. Maseuze frumoase, cu trupuri apetisante, sumar îmbrăcate… în lenjerie intimă provocatoare şi pantofi cu toc. După ce se va prezenta, maseuza te va invita să iei loc la recepţie pe canapeaua generoasă. Din partea casei, vei putea servi, la alegere… cafea, apă plată, din gama de sucuri acidulate, şampanie sau ceva tărie.

Dacă nu ţi-ai făcut deja o programare la o anumită maseuză, ai posibilitatea să alegi pe oricare maseuză dintre cele disponibile în acel moment… mai înaltă, minionă… blondă, brunetă, roşcată… cu forme sau nu… cu aspect mai tânăr sau matur… Înţelegi ceea ce vreau să spun. Preferinţele sunt diferite, iar asta ne face diferiţi.

Când te vei simţi pregătit / pregătită, maseuza îţi va arăta calea către una dintre camerele libere, la parter sau la etaj. Maseuzele de la Ador Masaj sunt instruite să converseze cu clienţii, aşa că nu trebuie să te ruşinezi să porţi o conversaţie cu cea aleasă de tine. Sparge gheaţa, eliberează-ţi emoţiile şi pregăteşte-te să te simţi bine!

Chiar dacă ai fost toată ziua pe drum sau ai venit direct de acasă, aici ai posibilitatea să faci un duş înainte, singur / singură sau asistat de către maseuză. Să fi asistat de către maseuză în cabina de duş, poate fi un preludiu pentru ceea ce va urma. Trebuie să faci un exerciţiu de imaginaţie… amândoi dezbrăcaţi în cabina de duş, trupul golaş al maseuzei te incită, sânii obraznici îţi zâmbesc, te invită să-i atingi, să-i mângâi, să te înfrupţi din ei, în timp ce apa caldă vă stropeşte necontenit… nu-ţi spun tot, te las pe tine să descoperi ce se mai poate întâmpla la duş.

Se apropie şi momentul pentru care ai ales să vizitezi acest salon, din curiozitate. Maseuza te va invita să te întinzi pe pat, într-o poziţie cât mai confortabilă. Poţi alege să te aşezi cu faţa în jos, ca apoi să te întorci invers sau de la început cu faţa în sus. Până te vei acomoda cu salonul şi maseuza, poţi alege să-ţi acoperi zonele intime cu un prosop. Totul este absolut firesc dacă eşti o persoană un pic mai emotivă, mai ruşinoasă, dar curioasă să experimentezi o şedinţă la un masaj erotic. Important este ca tu să te simţi în largul tău, iar când vei fi mai relaxat / relaxată, vei putea să te bucuri în totalitate de serviciile alese.

Maseuza este acolo pentru tine. Dacă nu ştii ce anume ce să-i ceri, poţi studia paleta de servicii din salon. Pentru început, poţi solicita un masaj de relaxare, unde mâinile pricepute pline de uleiuri, îţi vor stimula toate simţurile, ca apoi să treci la masajul erotic. Sau, poţi solicita să se înceapă de la început cu masaj erotic. Să nu-mi spui că nu-ţi va place un body masaj al unei maseuze atrăgătoare! Poate vei lăsa un comentariu pe site, să aflăm părerea ta.

Orice ai alege să fie la început, o să-ţi placă. Oricât aş vrea detaliez ceea ce va urma, mi-ar fi imposibil să descriu tot, pentru că de aici intră în rol dorinţele tale şi măiestria maseuzelor. Începând de la uleiul ce va fi împrăştiat pe trupul tău… atingerile suave sau ferme ale trupului… atingerea cu insistenţă a anumitor zone erogene, mai intime, excitante pentru tine…

Sunt multe de spus, dacă ţi-aş spune tot aş strica surpriza, tot farmecul, dar poţi arunca o privire pe alte experienţe trăite la acest salon de masaj erotic. Dacă te-am făcut curios / curioasă, maseuzele te aşteaptă cu braţele deschise, trebuie doar să suni pentru o programare sau poţi să mergi direct la adresă, în intervalul programului afişat.

Din moment ce ai făcut o vizită a acestui salon, apreciem foarte mult dacă ne-ai descrie experienţa ta într-un comentariu direct pe site sau… de ce nu… întreaga poveste, văzută prin ochii tăi, să fie publicată pe site, pentru ca şi alţii, ca tine, ce nu au avut curaj să viziteze un salon de masaj erotic, să-şi depăşească temerile. Să fiţi iubiţi!

sursa foto: Zoomgirls

autor: DomnuRoz

4 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!
× Cu ce vă pot ajuta?