O femeie lesby la masaj erotic

Loading

Sunasem la salonul de masaj să-mi fac o programare la maseuza mea favorită, pentru ora 20. Din păcate, Alina nu era disponibilă. Eram pregătită să renunţ, dar în ultima clipă m-am  răzgândit si am cerut să mă programeze la aceeaşi oră, urmând să-mi aleg maseuza când ajung. Chiar dacă am fost un pic nemulţumită, am zis să încerc şi o altă fată, trebuia să-i ofer o şansă. Poate mă voi simţi bine în compania ei.

La ora stabilită m-am prezentat la salon, m-a întâmpinat o blondă superbă, Andrada. Mi-a plăcut imediat… atât la felul cum arăta, dar şi prin atitudinea ei… sigură pe ea, educată. Am fost întrebată la recepţie ce fată să aleg… dintre blonda şi celelalte două brunete. Fără să clipesc, am ales-o pe Andrada. Eu blondă, ea la fel… plus că îmi părea că ne vom potrivi de minune, iar instinctul meu nu mă înşeală.

În cameră, i-am văzut trupul nud… superb. Subţirică, posteriorul delicat, sânii destul de mici, însă mă atrăgeau foarte mult. Mici, asemenea unor mere, cu sfârcurile nu foarte mari… mmm… înghiţeam în sec. Înainte să mă întind cu faţa în jos, i-am admirat trupul de aproape. Cu degetele de la mâna stângă i-am atins uşor trupul… pe sâni, încet spre abdomen şi coapse.

A urmat partea în care m-am lăsat complet pe mâna ei, deconectată de stresul şi problemele cotidiene. Mâinile ei micuţe, dar ferme… îşi făceau bine treaba. A început de la gambe… durerea de la picioare aproape că mi-a luat-o cu mâna. Am fost unsă cu ulei peste tot. Când a insistat la muşchii fesieri, am simţit o căldură interioară ce creştea tot mai mult. Mă excitasem şi m-am udat imediat. Mâinile au coborât între coapse… aahh… de câteva ori mi-a atins labiile, mai discret.

Apăsa cu palmele şi urca uşor pe spatele meu, până când a ajuns la umeri, apoi a urmat un masaj minunat. Andrada s-a oprit preţ de câteva momente. Am auzit cum a deschis flaconul cu ulei, după zgomot am realizat că se unge pe trup. La puţin timp s-a aplecat deasupra mea… sânii mi-au atins fesele… ddaa… apoi a urcat mai sus pe spatele meu. A fost doar o chestiune de timp până când s-a aşezat cu totul peste mine… ador foarte mult când primesc body masaj.

Andrada se descurca foarte bine, trupurile noastre pline de ulei se frecau senzual. Eram încinsă, gemeam uşor. Am dus o mână la spate pentru a-i atinge trupul. S-a dat jos de pe mine, imediat m-am întors cu faţa în sus. Fiind aproape de mine, i-am pus o mână pe sâni. Cu degete i-am prins sfârcurile, imediat a făcut şi ea acelaşi lucru.

Mâna mea se plimba pe trupul ei, ea a pus mai mult ulei în palme şi a început să mă ungă. Întâi pe abdomen, o mână a urcat spre sâni, iar alta a coborât pe coapse. Mâna a alunecat între picioare, degetele au ajuns imediat la păsărica mea excitată. Cu unul dintre degete făcea o cursă în sus şi în jos între labii… aahh… deja nu mai aveam stare. Gemeam şi mă foiam într-una. Aşteptam clipa în care se urca din nou peste mine, să o pot mângâia în voie, apoi să ne sărutăm.

După ce am fost bine unsă cu ulei, Andrada a mai pus un pic şi pe trupul ei. S-a urcat deasupra mea, făcându-şi loc între picioarele mele, sânii peste ai mei. Am prins-o cu braţele de mijloc, palmele alunecau încet. O mână am pus-o pe fese şi am strâns-o ferm. Parfumul ei mirosea bestial, am sărutat-o pe gât… mai sus, pe bărbie… i-am căutat buzele şi am apăsat puternic. Mi-a răspuns imediat la sărut… aahh… ştia cum să-şi mişte limba… într-un mod destul de excitant.

Eram foarte udă. Ea a băgat mâna între picioarele mele şi m-a pătruns cu un deget, apoi şi al doilea… aahh… mi-am arcuit trupul, gemetele tot mai zgomotoase. Nu mai eram în stare de nimic. Mă săruta pe gât şi mă penetra într-un ritm alert. Aproape că înnebunisem de plăcere.

Mai târziu, a scos degetele umede din mine. Mi-a zâmbit, apoi le-a băgat în gură şi le-a lins cu poftă. Pofta ei mi-a transmis-o şi mie… mmm… trebuie neapărat să-i gust vaginul proaspăt epilat!… Andrada a urcat mai sus, sânii au ajuns în dreptul gurii mele. Atât mi-a trebuit. M-am năpustit cu gura pe sfârcurile deja întărite. O trăgeam de fese, un deget l-am băgat în vaginul ei şi-l împingeam energic. Era rândul ei să geamă zgomotos. Se lăsa pe mine, în timp ce făcea schimb de la un sfârc la altul.

A urcat mai sus. Eu am scos degetul şi am început să-l sug, culegeam fiecare strop din feminitatea ei. Între timp, Andrada se afla în şezut, cu vaginul aproape de gura mea. Mica despicătură îmi făcuse cu ochiul. Am prins-o de mijloc cu ambele mâini şi am tras-o puternic spre mine… mmm… se ţinea cu mâinile de zid şi suspina… buzele şi limba se jucau cu clitorisul foarte excitat. Îmi plăcea să o văd cum îşi arcuieşte trupul şi se zbate. Mai târziu am introdus un deget în ea, apoi l-am scos şi l-am supt.

După câteva reprize în acest mod, i-am dat să sugă degetul plin cu seva ei. L-a supt cu plăcere. M-a excitat teribil când o vedeam că face mişcările precum la un sex oral. S-a dat mai înapoi, a revenit deasupra mea. Imediat mi-a căutat gura şi m-a sărutat lung, de parcă voia să culeagă savoarea de pe buzele mele.

S-a dat înapoi… săruturi pe gât, mâinile ei se aflau deja pe sâni… buzele ca nişte ventuze mă sărutau peste tot. Mi-a luat fiecare sfârc în gură şi l-a supt… aahh… îl ţinea strâns între buze, de câteva ori m-a muşcat… aaahh… făcându-mă să ţip de plăcere. Aproape că ştiam ce urma să se întâmple. Mâinile au alunecat încet pe trupul meu… a ajuns între picioarele mele… ddaa… s-a depărtat de sânii mei. Buzele lăsau un sărut apăsat din loc în loc.

Acum era deja între picioarele mele… aahh… două degete se aflau deja în mine, le mişca energic… aaahh… cu mâna cealaltă îmi freca energic clitorisul… daaa… transpirată, foarte excitată… mă uitam la ea cu figura schimonosită. Trăgeam cu mâinile de cearceaf şi tremuram puternic. Am ţipat dintr-o dată… mai repede!… aahhh… nu a durat mult şi orgasmul m-a zguduit puternic. Andrada nu a rămas indiferentă. A scos degetele din mine, mi-a dat să le sug… mmm… în timp ce cu mâna cealaltă îmi făcea un masaj la sâni şi pe abdomen.

Nu s-a terminat tot. A urmat un masaj fin cu vârfurile degetelor, de sus până jos, în special pe coapse, abdomen şi sâni. În anumite momente tresăream de plăcere, zâmbind satisfăcută. Chiar dacă nu a fost Alina, Andrada a fost la înălţime şi m-a făcut să mă simt extraordinar. Singura mea dilemă pentru data viitoare… eu pe cine aleg, o aleg pe Alina sau pe Andrada?

sursa foto: Zoomgirls

autor: DomnuRoz

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!