Trăiri unice la salonul de masaj erotic

Loading

Poate este greu de crezut, însă sunt un bărbat foarte retras, introvertit şi ruşinos cu femeile. Astfel nu aş fi ajuns la vârsta de 27 de ani fără să întreţin relaţii sexuale cu o femeie. Asta nu înseamnă că nu mă masturbez de câte ori prind ocazia. Din punct de vedere estetic sunt un bărbat obişnuit, dar atitudinea şi felul meu de a fi

m-a făcut să ajung în această dificultate. Este destul de dificil ca bărbat, în vremurile în care trăim, să fi aşa de retras şi de ruşinos cu femeile.

Sunt conştient de asta, însă am nevoie de experienţe plăcute, pozitive pentru a putea

depăşi momentul şi a prinde mai multă încredere. …

Am reuşit să mă destăinui unui alt bărbat despre problema mea, prin intermediul unei reţele de socializare. Am simţit că mă poate înţelege. Din compasiune pentru situaţia mea, a încercat să mă ajute, încercând să-mi ofere mai multe sfaturi. La prima vedere nu era ceva greu de făcut, dar pentru mine părea imposibil să mă adresez unei femei, mai ales să-i fac o invitaţie în oraş. O altă problemă destul de importantă constă în faptul că nu am răbdare, ceva din mine doreşte acum, nu mâine… acum!… Această grabă nu oferă destulă încredere unei femei pentru a încerca să mă cunoască.

Mi-a povestit de masajul erotic şi de faptul că aş putea întâlni femei pe care să le las să mă atingă în voie. După cum detalia, părea foarte interesant şi excitant… spre exemplu, începând de la masajul de relaxare. Este destul de evident că o persoană atât de introvertită ca mine, are nevoie de multă relaxare pentru a putea căpăta mai multă încredere.

Ideea nu era rea. Am început să studiez un pic fenomenul, căutând pe internet despre ceea ce poate să ofere un salon de masaj erotic, prin diverse articole, dar şi filmuleţe video. Numai când mă gândesc la faptul că o tânără maseuză va trece fin cu palmele pe trupul meu nud şi deja mă trec fiori… plină de ulei parfumat, lumina ambientală, în acordul unei melodii lascive, erotice, incitante… începând de la picioare, urcând uşor pe coapse, apoi la muşchii fesieri... erecţia şi-a făcut apariţia numai gândindu-mă la această posibilitate.

Să continue cu atingerile fine pe spate, la umeri pe gât şi ceafă… tresar numai gândindu-mă la acest lucru, simt cum mi se ridică părul pe mâna de excitare, dar şi de emoţie. Voi intra în pământ de ruşine când va veni momentul să mă întorc cu faţa în sus, să mă vadă complet dezbrăcat, cu erecţia la vedere. Gândindu-mă la asta… şi eu o voi vedea pe ea dezbrăcată lângă mine. Privirea îi va desena conturul trupului subţire, pupilele se vor dilata la vederea sânilor… rotunzi sau nu, mai mici sau mai mari… după cum i-a oferit natura sau… poate a chirurgului, dar nu va conta prea mult.

Închid ochii pentru un moment şi încerc să vizualizez acest moment… mâinile micuţe, pline de ulei alunecă pe trupul meu, de jos în sus… ocoleşte intenţionat zona dintre picioare, concentrându-se asupra restului trupului. Revine de mai multe ori… îmi doresc foarte mult să-mi prindă penisul… o mână de femeie să-mi atingă penisul cu mişcări lente… zvâcneşte în mâna ei, sângele pulsează puternic şi îl face poate mai tare şi mai dur ca niciodată.

Momentul mult aşteptat se întâmplă, îmi atinge penisul cu vârful degetelor, îl prinde cu o mână, mă priveşte şi îmi zâmbeşte, iar eu nu sunt în stare să spun nimic, stau doar ruşinat, dar plăcut excitat de ea. Adaugă mai mult ulei în palme, îmi prinde penisul… este puţin rece, dar plăcut. Se scurge uşor de-a lungul lui până la bază. Gem uşor şi-mi arcuiesc trupul… aahh… simt plăcere, încerc să mă abţin să mă manifest, dar nu pot rezista tratamentului.

O văd cum se lasă pe mine… sânii nu foarte mari, rotunzi, cu sfârcurile excitate se lasă peste penis, îl atinge… aahh… în mişcarea ei, penisul se cuibăreşte între sânii ei… vai cât de plăcut se simte!… ea îşi prinde sânii cu ambele mâini şi-l ţine captiv. Cu mişcări lente… simt cum îşi freacă sănii de penisul meu… aahh… incredibil… acesta este un veritabil masaj body to body, despre care citisem în diverse articole. Este plăcut, minunat, însă intervine o teamă ce nu-mi dă pace… să nu cumva să termin prea devreme. Aş muri de ruşine dacă se întâmplă asta.

Maseuza se urcă pe mine, sânii îmi ating trupul, cu mişcări lascive urcă şi coboară… ajunge până aproape de bărbia mea, apoi coboară lent, în timp ce mă priveşte în ochi până ajunge la penis. Tremur de emoţie şi de plăcere. Ajunge din nou sus, aproape de gura mea. Ţine sânii cu ambele mâini… se ridică în şezut pe pieptul meu… privesc uimit la sânii ei, la felul cum îi masează şi se joacă cu ei. Evident că vreau şi eu acest lucru, dar îmi este foarte ruşine să spun asta.

Îşi muşcă buzele provocator, se uită la mine şi-mi zâmbeşte… eu stau inert, cu penisul erect şi mâinile pe lângă corp. Cred că m-a simţit, că nu am curajul necesar să fac acest pas, mi-a luat mâna stângă şi mi-a aşezat-o pe sâni… aahh… 

L-am prins un pic, apoi am vrut să mă retrag… mi-a prins mâna şi apăsa mai tare. Mi-a luat şi cealaltă mână şi a făcut la fel. Strângeam pentru prima dată sânii unei femei… aahh… minunat.

Se lasă peste mine, îşi apropie sănii de gura mea şi mă invita să-i sug… sfârcurile întărite mi-au intrat în gură, i-am supt pe amândoi, destul de timid, îmi era teamă să nu o doară. S-a întins pe mine, îşi frecă trupul de al meu, simţeam sfârcurile între noi. S-a întors invers, fesele frumoase păreau că îmi zâmbeau… s-a întins la fel. Aveam o privelişte extraordinară asupra vaginului. Eram atât de ruşinat, încât nu am realizat că nu are chiloţi pe ea, încă de la început.

Se mişca înainte şi înapoi… funduleţul sexy se apropia de mine, apoi se depărta, în timp ce se freacă de trupul meu. Nu am mai rezistat si am pus mâinile pe fesele ei….

Mmm… strângeam uşor, gemea şi ea… s-a poziţionat cu sânii în dreptul penisului. L-a atins cu sfârcurile, apoi l-a prins între sâni… îşi mişca trupul în sus şi în jos. O asemenea plăcere nu am simţit nici când mă masturbam privind la filme porno.

Începusem să mă încordez, tremuram deja… privirea hipnotizată la vaginul ei… aahh… se mişca tot mai repede, eu gemeam o dată cu ea. Am rezistat fără să ejaculez poate prea mult, dar acum nu mai puteam să ţin în mine. Ruşinea că voi ejacula mult s-a instalat imediat. Degeaba am încercat să mă abţin… aaahh… am gemut puternic, ea s-a ridicat în şezut, mi-a prins penisul cu mâinile şi continuă să-l frece în acelaşi ritm. Sperma a ţâşnit… aahh… îmi culisa prepuţul lent, jeturi la fel de puternice ţâşneau din mine.

Sperma ţâşnise la propriu din mine, frecându-l energic în timp ce imaginaţia zburda liber într-o cameră a unui salon de masaj erotic. Încă nu mă văd în stare să merg, dar până la urmă trebuie să depăşesc momentul. Este o modalitate prin care aş putea să-mi dezvolt încrederea în mine.

sursa foto: Zoomgirls

autor: DomnuRoz

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!