Masajul erotic. Pe lângă mister şi prejudecată… am întâlnit plăcere

Loading

O urmă de mister se învârte în jurul conceptului de masaj erotic, iar dacă mai adaugi şi o urmă de prejudecată, ai toate ingredientele pentru a-l eticheta greşit. În aceeaşi categorie de persoane m-am regăsit şi eu o vreme, până când un amic de-al meu mi-a povestit despre experienţa lui la un salon de masaj erotic din Bucureşti, fapt ce mi-a schimbat total modul de gândire, mai ales după ce am decis să fac acest pas. …

Trăiam cu impresia că un masaj erotic este egal cu a face sex cu o necunoscută. Din vorbele amicului meu am înţeles că nu eşti obligat să faci ceva din ceea ce nu vrei, iar masajul erotic nu înseamnă sex. Încurajat de el, am început mă documentez un pic. Am găsit o mulţime de saloane de masaj erotic, m-am uitat la profilele fetelor. Aveai de unde alege, parcă acum era prea mult… fete tinere, blonde, roşcate, brunete, vopsite… mai subţirele, mai plinuţe… pentru toate gusturile.

Îmi era foarte greu să mă decid asupra salonului pe care să-l vizitez. Ca să nu mă complic prea tare, am decis să merg la acelaşi salon de masaj unde a fost amicul meu. Era cea mai bună alegere. Dacă el a fost şi a fost încântat, atunci şi eu ar fi trebuit să fiu.

Ajuns acolo, mă simţeam ca un adolescent când trebuia să se întâlnească prima dată cu o fată, aşa mari emoţii aveam. Nu am stat mult pe gânduri şi am ales pe cea mai înaltă fată dintre toate, o brunetă subţirică în talie, îmbrăcată provocator. Amabilă, zâmbitoare, s-a prezentat frumos uitându-se atent la mine. După ce s-a prezentat, m-a invitat să intrăm în una din camerele libere. De cum am intrat m-a surprins atmosfera creată… lumina difuză, muzica lentă erotică ce se auzea în boxe.

Amicul meu uitase să-mi zică că maseuză nu va sta în cameră cu mine când mă voi dezbrăca. Deja mă gândeam la aspectul că mă voi dezbrăca în faţa ei şi mă luase deja panica. M-am dezbrăcat iute de haine, apoi m-am aşezat pe patul imens, după cum mi-a sugerat maseuza înainte să părăsească cameră. A revenit după vreo cinci minute, găsindu-mă întins pe pat cu faţa în jos.

Cu coada ochiului am observat că şi-a dat jos prosopul cu care era înfăşurată, rămânând complet dezbrăcată. Furnicături m-au luat pe şina spinării, penisul a prins viaţă. Ca să nu mă vadă, mi-am aşezat penisul cu mâna dreaptă, opusă locului unde se afla ea, să nu se prindă. Apoi am realizat că zilnic vin bărbaţi la salonul de masaj, iar pentru ea nu este o noutate încă un bărbat dezbrăcat.

S-a urcat în pat lângă mine… mirosea foarte frumos. Nu m-am putut abţine să nu trag aer puternic în piept şi să inspir parfumul ei. Credeam că este o fată firavă după cum îi arăta trupul, însă, mâinile ei aveau forţă, ştia cât de tare, cât de ferm să strângă. Când mi-a atins partea interioară a coapselor am simţit o căldură interioară. Mâinile mi-au atins fesele… mmm… am tresărit imediat… îmi plăcea.

M-a uns bine cu ulei peste tot. Auzeam un sunet de lichid, nu aveam idee ce face. Amicul meu nu mi-a spus chiar tot, a mai lăsat şi unele aspecte nedezvăluite, ca o surpriză. Am realizat imediat ce se întâmplase, imediat ce s-a aplecat peste mine. Şi-a pus o cantitate destul de mare de ulei pe trupul ei. Cu mişcări provocatoare îmi atingea fin coapsele, fesele, spatele. La un moment dat s-a urcat deasupra mea. Îi simţeam sfârcurile desenând frumos pe spatele meu.

Penisul o luase razna, se întărise şi chiar mă deranja un pic. Îi auzeam respiraţia la ureche, cu un uşor oftat… ce mi se zburlea părul de pe braţ. Nu ştiam cât mai rezist aşa, penisul mă deranja sub mine, dar în acelaşi timp nu voiam să se oprească. Când mi-a spus să mă întorc cu faţa în sus, a fost ca o eliberare, dar şi o mică ruşine în acelaşi timp. Eliberare pentru că nu aş mai fi simţit acel disconfort al penisului sub mine, iar de ruşine… este evident de ce. Atmosfera creată, lumina special aleasă, te scoate din astfel de momente şi nu te mai gândeşti la aşa ceva.

La fel cum s-a ocupat de mine până atunci, a luat-o de la capăt, dar de data asta puteam vedea tot. Sânii imenşi, posibil siliconati, îmi făceau cu ochiul. Mi-a masat coapsele, a trecut uşor pe lângă penis, urcând spre abdomen, piept şi umeri. A revenit un pic mai târziu între picioarele mele… să-i acorde o atenţie specială. Mâinile finuţe pline de ulei mi-au prins penisul. Îl ţinea de la bază şi cu o mână, iar cu alta făcea o mişcare lentă în sus în jos, pe toată lungimea… mmm…

Priveam atent la fiecare mişcare a ei, mai ales la sânii mari ce îmi captase atenţia. S-a aplecat asupra lui băgându-l între sânii pe care îi mâncam din priviri. Şi-a prins sânii cu ambele mâini, penisul între ei… se mişca încet în sus şi în jos… ddaa… wow… era o senzaţie nouă până atunci. Tremuram uşor, abdomenul mi se contracta, iar ea… mă privea seducător, afişând un zâmbet discret. Nu ştiam cât mai puteam să duc sub asemenea tratament.

Mi-a eliberat penisul, la fel cum a făcut când eram cu faţa în jos, şi-a pus din nou ulei şi a pornit din nou în acel dans erotic, mişcându-se provocator pe trupul meu. Diferenţa a fost că acum puteam să văd totul. S-a aşezat între picioarele mele, se uita atent în ochii mei în timp ce venea agale spre mine. Penisul i-a atins sânii… s-a lăsat peste el, şi-a mişcat trupul stânga-dreapta cât să-mi atingă penisul cu fiecare sân.

Urcând spre mine, nu înceta să mă privească. Asemeni unui dans, venea spre mine, apoi se retrăgea un pic, ca apoi, să înainteze şi mai mult. Se juca cu mintea mea, cu erecţia mea. În tot dansul ăsta înainte-înapoi, se urcase peste mine, venise cu sânii aproape de gura mea. Am întins o mână… nu a obiectat că i-am atins, ba mai mult a urcat mai sus pe mine. Şi-a prins un sân… gemea intens în timp ce-l strângea, între degete îi vedeam sfârcul excitat.

S-a aplecat, sfârcul mi-a atins bărbia, credeam că visez… a urcat mai sus… respiram greu cu gura semi-deschisă şi abia mă abţineam să nu mă arunc cu gura spre acea minunăţie de sân. Privirea ei seducătoare părea să mă întrebe… îl vrei?… vrei să-l sugi un pic?… mi-a atins buza de jos… am scos limba să-l ating cu vârful, ea s-a aplecat peste mine… buzele i-au prins sfârcul, îl sugeam cu o dorinţă greu de explicat.

Aceeaşi mişcare du-te vino, frecându-şi trupul de al meu, a făcut-o şi când era cu spatele spre mine. Simţeam că îmi plesneşte penisul de excitare, priveam hipnotizat între picioarele ei, la zona ei intimă… labiile ei subţiri şi apetisante. S-a întors cu faţa spre mine, se afla între picioarele mele… mi-a prins penisul între sâni… îi mişca încet, era ca un masaj făcut cu sânii. Şi-a prins sânii ferm, penisul captiv între ei… mişcările lente, apoi mai rapide… aahh… mult mai rapide… m-a simţit că eram aproape, mi-a eliberat penisul, l-a prins cu o mână, cu altă îmi masa testiculele… eram foarte încordat… aahh… sperma a ţâşnit puternic pe abdomenul meu, făcându-mă să ţip de plăcere.

A stat lângă mine masându-mi penisul până când nu a mai ieşit nimic. Păream epuizat, dus într-o altă lume. Prin minte se derulau cele mai interesante aspecte de la salonul de masaj erotic… sânii mari, modul cum mă privea seducător, mişcările ce par ca un dans al seducţiei… Nici nu terminasem bine şi deja mă gândeam la următoare şedinţă. Avea dreptate amicul meu… nu ai cum să spui că nu-ţi place dacă nu ai încercat!

sursa foto: Zoomgirls

autor: DomnuRoz

4 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!