Fantezii în Bucureşti

Loading

O seară de primăvară răcoroasă. Ne plimbam amândoi prin parcul Tineretului, ţinându-ne de mână. Pe aleile uşor luminate ne opream de fiecare dată. O luam în braţe pe iubita mea, o strângeam tare, îi căutam gura să o sărut apăsat. Cumva reuşeam să bag mâna pe sub haine şi să o prind de sâni. Se ruşina, se uita în jur să ne nu vadă careva, deşi ştiu că-i place, o trec fiori şi se excită foare tare. Sfârcurile se întăresc, de la aerul rece, de la excitare. …

Îmi vine să urlu dacă nu îi sug, măcar un pic. Aleile aproape pustii, ici colo mai treceau şi alte cupluri. Unii mai grăbiţi, alţii mergând mai agale. Reuşesc să iau o decizie pe moment, să ieşim de pe alee. Am prins-o de mână şi am tras-o într-un loc mai ferit, într-o zonă cu mai mulţi copaci groşi. De câteva ori iubita mea a întors capul pe lângă copac, de teamă să nu fim văzuţi. Locul mai puţin luminat, copacii groşi din mica pădurice asigurau un mic refugiu.

M-am repezit din nou către sâni. Reuşisem să-i cuprind pe amândoi în palmele mele, trăgându-i pe amândoi către centru. Îmi era foarte uşor să-mi mut gura de la un sfârc la altul. Unii ar zice că ne trebuia o cameră, să ne desfăşurăm în voie. Poate că da, dar unde mai era farmecul, unde mai era adrenalina şi ideea de a face sex în public.

Mi-a prins capul între palmele ei şi mă apăsa spre sâni. Se excitase şi ea foarte tare, îşi dorea să continuăm distracţia noastră. Penisul erect voia să dea năvală să iasă din pantaloni. Nu m-am putut abţine să nu duc mâna la prohab, mişcându-l în mai multe direcţii. Încercam să-mi aranjez penisul într-o poziţie mai lejeră, dar nu reuşeam. A trebuit să mă desfac la pantaloni şi să-mi scot penisul afară. Încă de la început nu aveam în plan să fac asta, dar situaţia m-a condus în acea direcţie. Iubita mea şi-a dat seama că mi-am scos penisul din pantaloni.

– Ce ai făcut, ţi-ai scos-o afară?… a întrebat ea mirată.

– Daa… îi răspund eu… Penisul se afla într-o poziţie destul de incomodă, nu aveam ce să fac.

– Nu puteai să tragi un pic de ea, poate îi găseai altă poziţie? Dacă ne prinde cineva?

– Am încercat, nu a mers. Iubita, nu ne prinde nimeni. Suntem destul de departe de alei… şi mai este şi întuneric aici…

– Eşti sigur?… a întrebat ea, apoi a scos capul să se uite prin împrejurimi, dacă se afla cineva.

– Foarte sigur.

Nu am terminat bine ce aveam de spus, iubita mea s-a lăsat încet în jos, sprijinită cu spatele de copac. Mi-a prins penisul cu mâna dreaptă şi îl freca încet. Din când în când ridica privirea spre mine şi încerca să se uite în ochii mei. Gura foarte aproape de vârful penisului. I-am simţit limba atingându-l la vârf… mmm… mâna mea stângă îi atingea obrazul, mângâindu-l fin. Buzele s-au lipit la vârf, ca un sărut apăsat.

Nu reuşeam să văd ce se întâmplă, chipul ascuns după părul voluminos, partea de jos a gecii îi oferea paravan. Sprijinit de copac, îi simţeam buzele şi limba tot mai prezente. Dintr-o dată a deschis guriţa şi mi-a prins glandul, ţinut captiv între buzele ei. Îi auzeam uşoarele suspine, în timp ce buzele alunecau tot mai rapid. Nu era prima dată când îmi făcea sex oral, dar cu siguranţă era prima dată când îmi făcea sex oral în public.

Începusem să tremur uşor, genunchii păreau să nu mă mai asculte. Şi totuşi, nu voiam să termin atât de repede. Iubita mea îmi sugea penisul cu multă dăruire, cred că uitase că ne aflam în public, chiar dacă mai feriţi de ochii trecătorilor. M-am dat puţin înapoi, am prins-o de mijloc şi am ajutat-o să se ridice. Nu avea idee de ne-am oprit.

– Întoarce-te!… i-am spus eu.

– Cum?… a răspuns ea… Aşa?…

– Da.. este foarte bine.

M-a simţit când i-am prins marginea colanţilor şi am vrut să-i las în jos.

– Ce vrei să faci?… a fost reacţia ei, încercând să-i tragă înapoi în sus.

– Ce crezi că vreau?!

– Dacă vine cineva?… a întrebat din nou, uitându-se în mai multe direcţii după puţinii trecători în miez de noapte.

Până la urmă a cedat. Am reuşit să-i trag colanţii şi chiloţii în jos, suficient, cât să o pot penetra pe la spate. Aplecată, sprijinită cu braţele de copac, cu faţă un pic speriată se uita în jur, când la mine să vadă ce fac. Lipit de ea, mi-am potrivit penisul şi am intrat în vaginul umed şi foarte excitat. Nu s-a putut abţine şi a scos un sunet lung de plăcere. Încă de la început mi-a oferit contre.

Aproape să ţină copacul în braţe, lipit de el, o ţineam strâns de talie, încordat la maxim, penetrând-o destul de alert. Încă nu aveam idee unde se va desfăşura ejacularea. Îmi surâdea ideea să finalizez în interiorul ei, dar până acasă era mult de mers. Sămânţa s-ar fi scurs toată în chiloţi. Iubita mea mi-a citit nedumirirea sau a fost mai mult o avertizare preventivă.

-… aahhh… Să nu termini în mine!… mmhhh…

– Daaa… îi răspund eu gâfâind, ca şi când ştiam ce am de făcut.

La puţin timp mi-am retras penisul din vaginul ei. Nu urma să ejaculez imediat, dar eram foarte aproape. Iubita mea a înţeles imediat că urmează să termin. Fără să mai spună nimic, s-a întors cu faţa spre mine. Din mişcarea de răsucire s-a lăsat din nou pe vine, lipită cu spatele de copac. Penisul plin de fluidele noastre îndreptat spre gura ei.

L-a prins direct între buze. Mi-a prins mâinile în ale ei, petrecându-ne degetele între ele. Îşi mişca capul tot mai rapid. Din obişnuinţă, am început să mişc trupul înainte şi înapoi. La început, abia sesizabil, din scurt, apoi din ce în ce mai rapid. Şi-a oprit mişcările, lăsându-mă doar pe mine. Degetele încleştate, strâns unite între noi… gemetele pronunţate anunţau ejacularea.

– Iubita… aaahh… vine!

Mi-a eliberat mâinile, apoi mi-a prins penisul cu ambele mâini de la bază. Îl ţinea strâns, în timp ce îşi mişca capul du-te-vino alert. Eram pe cale să scot un strigăt de eliberare foarte puternic. Aşa aş fi făcut dacă ne aflam acasă în dormitor. În schimb, în parc, printre pomi, am reuşit să-mi cenzurez modul de exprimare.

Sperma a ţâşnit puternic, a luat-o prins surprindere pe iubita mea. Însă, a continuat să-mi ţină captiv penisul între buze, în timp ce se auzea fiecare înghiţitură cu sămânţa mea. Abia reuşeam să mă menţin pe picioare. Tremuram sprijinit de copacul cu trunchiul generos. Ea, cuminte, avea grijă să soarbă fiecare picătură din mine.

Priveam în jos către ea, satisfăcut şi relaxat. Simţeam o admiraţie imensă către ea deoarece ştie ce mă face fericit în materie de sex, şi niciodată nu ezită să-mi satisfacă plăcerile. Printre respiraţia grea i-am spus:

– Te iubesc, iubita! Eşti tot ce mi-am dorit!

S-a uitat la mine, pentru o clipă mi-a eliberat penisul şi mi-a oferit un sărut virtual. În acel moment m-am aplecat şi am sărutat-o real pe gură.

– Ar trebui să mai avem astfel de escapade!… zic eu.

– Mai vedem!… zise ea zâmbind.

sursa foto: Zoomgirls

autor: DomnuRoz

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!
× Cu ce vă pot ajuta?