Eu voiam să mă uit la meci, soţia voia sex

Loading

Abia aşteptam să vină seara, pariasem pe echipa favorită la meciul de fotbal ce urma să se desfăşoare peste câteva ore. Îmi cumpărasem seminţe, alune şi suficientă bere. Tot ce îmi doream era, ca după ora începerii meciului, să nu mă deranjeze nimeni. De fiecare dată soţia mea se plânge că nu o bag în seamă şi prefer să mă uit la fotbal. Am crezut că m-am făcut înţeles de prima dată şi că nu trebuie să avem mereu aceeaşi discuţie, mai ales să o avem în timpul desfăşurării meciului. După privirea ei avea alte planuri.

M-a lăsat să pun în coşul de cumpărături ce cred eu că am nevoie pentru acea seară. Nu a comentat nimic. Îmi părea cu multă încredere, iar asta mă dezarma un pic. Mă aşteptam să înceapă din acel moment cu nemulţumirile, cum făcea de fiecare de fiecare dată:

– Da, tu te uiţi la fotbal, iar pe mine mă laşi singură…

– Am şi eu o plăcere, vrei să mi-o iei şi pe asta?

– Şi cât durează?

– Ţi-am mai spus asta, sunt două reprize a câte 45 de minute, plus pauză…

– Atât de mult?!

– Offf, iar începi!

Cam aşa se desfăşura discuţia noastră de fiecare dată în zilele când erau meciuri foarte importante. De data asta nu a spus nimic. Mi-a zâmbit, m-a ajutat să pun în coş tot ce ştia aş fi vrut. La final m-a întrebat dacă mai am nevoie de ceva. Mi s-a părut ciudat comportamentul ei, dar poate că mi se părea mie, iar ea până la urmă a înţeles că asta e plăcerea mea.

Meciul era gata să înceapă. M-am dus la locul meu strategic, să nu fiu mereu în raza ei de vizibilitate. Aveam tot ce aveam nevoie. Poate că era mai bine dacă aveam un prieten, să ne putem uita în doi, dar asta e. Dacă soţia mea mă lăsa în pace, mă mulţumeam cu atât.

A început jocul. Trecuse aproape cinci minute de când începuse. Soţia mea şi-a făcut apariţia în acea cameră, se uita la mine şi nu zicea nimic. S-a prefăcut că ar avea nevoie de mine la bucătărie. Ştiam că mă păcăleşte, nu mai intru aşa de uşor în capcana asta. Are nevoie de mine exact când mă uit eu la meci. A văzut că nu m-a păcălit, a închis uşa şi a plecat. Credeam că am scăpat de ea şi mă pot uita la fotbal în linişte.

Zece minute mai târziu s-a deschis uşa încet. Ştiam că ea trebuie să fie, nu ar putea fi altcineva. Întâi a băgat capul pe uşă să vadă ce fac, apoi a intrat cu totul. Mi-a atras atenţia ceva la îmbrăcămintea ei. Mi se părea ce familiar, dar nu ştiam ce. Când am întors capul spre ea, ce să vezi?! Soţia mea purta un tricou al echipei mele favorite, o pereche de chiloţi cu aţa în fund şi o pereche de ciorapi lungi deasupra genunchiului.

Tricoul ridicat ca să-i pot vedea chiloţii sexy. A defilat un pic prin faţa mea, a făcut o piruetă, apoi s-a întors cu spatele şi s-a prefăcut că se apleacă în faţă, arătându-mi posteriorul sexy şi futabil. Ochii îmi sărise din orbite. Era prima dată când mi s-a părut atât de sexy în acea costumaţie, încât, nu mă mai interesa jocul de fotbal. La un moment dat, la televizor se desfăşura o fază importantă, dar eu eram cu ochii pierduţi între bucile soţiei mele.

S-a întors cu faţa spre mine. Şi-a prins tricoul de la marginea de jos, l-a ridicat ca şi când era transpirată şi voia să-şi şteargă fruntea cu el. Un pretext foarte interesant să-mi arate sânii rotunzi, dezgoliţi de sutien. Ochii mari, pupilele excitate. Pentru prima dată îmi doream extrem de tare să o fut, să nu mai ştie cum o cheamă. Nu am mai rezistat. Am închis televizorul şi am urmat-o în dormitor. În timp ce ne deplasam spre dormitor, i-am zis să rămână îmbrăcată aşa cum este.

Nici nu am ajuns bine în dormitor, că am tăbărât rapid pe ea. Am prins-o în braţe, ea m-a prins de gât, şi-a ridicat picioarele în jurul taliei mele. Penisul mi se sculase, gata pregătit să mă înfrupt din trupul ei sexy şi irezistibil. Săruturi şi mângâieri. Ne înfierbântasem amândoi, gâfâiam la unison… aahhh… uitasem de meci şi de tot.

Am aşezat-o pe marginea patului. Ea şi-a ridicat picioarele în aer, a tras de tricou pentru a expune partea din faţă a chiloţilor. Ştie că nu-i rezist. Zăpăcit de modul ei irezistibil de a mă provoca, m-am pus în genunchi la marginea patului. Şi-a pus picioarele pe umerii mei. De câteva ori mi-am lipit buzele de coapsele ei, apoi m-am dus direct către zona care mă interesa pe mine. Am tras rapid de chiloţi în lateral, apoi mi-am lipit gura de păsărica ei gustoasă.

Camelia a tras de tricoul larg, câteva numere mai mari, şi m-a acoperit cu el pe cap, apăsându-mă cu capul între pulpele ei minunate. Îi lingeam labiile ca un disperat, ca şi când acum le descopeream gustul. A strâns de câteva ori coapsele şi mi-a prins capul între ele. Eram atât de excitat de tot ce se întâmpla, încât mi-am scos penisul erect din pantalonii scurţi şi am început să mi-l frec.

Nu aveam idee de ce până acum nu a putut să fie cum era în acel moment, dezinvoltă, plină de senzualitate? Nu aveam un răspuns pentru asta, dar ştiu ce îmi doream de azi înainte. Îmi doream o ea cum se afla în acel moment.

Mi-a eliberat capul din strânsoarea coapselor, mi-a descoperit capul de tricoul larg. Îmi băgasem mâinile sub fesele ei, aveam limba înfiptă în vaginul suculent. Nu voiam să-i mai dau drumul. Cu greu a reuşit să mă despartă de bucuria ce o trăiam în acel moment. M-a ajutat să mă ridic. Mi-a văzut penisul scos afară. A tras de marginea pantalonilor scurţi, până când aceştia au ajuns la picioarele mele. A urmat şi tricoul.

S-a ridicat cât să ajungă cu gura la sfârcurile mele. Limba făcea rotocoale în jurul lor. Le-a prins între buze şi le-a supt pe rând, în timp ce ţinea penisul meu în mână şi-l freca uşor… aaahhh… Minute bune a acordat atenţie sfârcurilor. După, a coborât încet. Limba desena încet linii pe abdomen, apoi mai jos, până când a ajuns la glandul meu erect. Dintr-o mişcare l-a prins cu gura până la jumătate… mmhhh… făcându-mă să exclam destul de zgomotos. Buzele alunecau înainte şi înapoi cu o viteză destul de mare, zăpăcindu-mă la propriu.

Eram atât de excitat, încât mai aveam puţin şi ejaculam. Soţia mea s-a prins destul de rapid de asta şi nu voia să mă lase să termin primul. Când a înţeles că sunt aproape să ejaculez, s-a oprit. Mi-a oferit un sărut la buric, apoi s-a întins pe pat, cu picioarele depărtate. Tricoul ridicat, chiloţii traşi într-o parte, cât să-i văd labiile strălucind de la saliva mea.

Am sărit imediat în pat. Urcat deasupra ei, aşezat între picioarele depărtate, mi-am înfipt penisul în păsărica umedă şi am împins imediat… aahhh… Gemetele ei spuneau totul. Spuneau cât de mult îşi dorea asta. Nu mai era cazul de tatonare, am trecut direct la acţiune. Mişcări rapide… un du-te-vino rapid… de la vârf până la rădăcina penisului. Ea m-a prins cu braţele, mă ţinea strâns, unghiile înfipte în carnea mea. Încercam să măresc ritmul, aşa cum mi-l cerea într-una.

– Mai repede!… Fute-mă!… Daaa… Fute-mă!

Amândoi încălziţi, mai ales ea, a avut orgasm foarte puternic… ddaaahhh… a ţipat lung la urechea mea, apoi m-a prins cu picioarele de mijloc, vrând să rămân nemişcat în interiorul ei. Amândoi aveam nevoie de un mic repaus. Chiar mi-am dat silinţa, energic vorbind, să-i provoc un orgasm puternic şi am reuşit. Respiram amândoi cu greu. Am încercat să mă retrag încet, ca apoi să împing tare, să mă lovesc cu putere de interiorul ei.

Poziţia picioarelor nu era tocmai comodă. După un timp şi-a depărtat picioarele şi le-a aşezat pe pat. Am simţit că îi amorţise şi trebuia să mă dau într-o parte. Nu am făcut doar asta. M-am ridicat, apoi am ajutat-o şi pe ea să se ridice, dar nu doar atât. Din câteva mişcări am reuşit să o determin să se aşeze în poziţia capră. Fundul ridicat spre mine… aaahhh… îmi venea să muşc din fesele ei. Chiloţeii sexy ce-i despicau fesele mă excitau foarte tare.

Privind la ţinuta ei, tricou cu echipa favorită şi acei ciorapi lungi… mmmm… cât de sexy mi se părea în acel moment. Aşezat la spatele ei, i-am prins fesele în palmele şi am strâns tare, făcând-o pe ea să suspină lung. La puţin timp, mi-am potrivit penisul în păsărica ei şi am împins cu putere. Forţa cu care am împins era să o arunce pe pat. Nu se aştepta la aşa o forţă din partea mea. A încercat să-mi ofere contre, să rămână ferm pe poziţie. Până nu am prins-o strâns cu ambele mâini în talie, nu am reuşit să deţin controlul. Priveam la ţinuta ei şi mă incita… aaahhh… fesele ei superbe mă înnebuneau.

– Aaahhh… dragă, ce fund futabil ai!

– Fute-mă, George!… Fute-mă!

Încurajat de cuvintele ei, am început să mişc la fel de rapid ca mai devreme. Ea ţipa într-una la mine să nu mă opresc. Nici nu-mi doream asta. Tot ce voiam era să-i umplu interiorul cu sperma mea, şi îmi doream un orgasm puternic. Concentrat la maxim, futând-o cu simţ de răspundere, m-a luat prin surprindere când a avut al doilea orgasm. Din nou, tremura şi gemea zgomotos. I-am văzut pumnii strânşi. Nu m-am oprit, eram şi eu foarte aproape… aaahh… vine!… vine!… s-a împins în mine, eu în ea… aaaahhh… sperma a ţâşnit în vaginul fierbinte.

Wow! A fost o experienţă minunată. Nu mai ţineam minte când am avut amândoi atâta implicare şi orgasme foarte puternice. Soţia satisfăcută, s-a eliberat din strânsoarea mea, m-a sărutat apăsat pe gură, apoi s-a dus la baie. În timp ce mergea către baie mi-a zis:

– Du-te şi vezi meciul, cât a mai rămas din el!

Da. Uitasem de meci. Uitasem de tot. După ce am făcut şi eu un duş rapid, am prins jumătate din a doua repriză. Abia aştept următorul meci important. Sunt convins că soţia mea se va îmbrăca la fel ca să mă aţâţe.

sursa foto: Zoomgirls

autor: DomnuRoz

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!
× Cu ce vă pot ajuta?