De ce să te satisfaci singur acasă? Mai bine le laşi pe ele!

Loading

A devenit un reflex pentru tine să te masturbezi tot mai des, aproape în fiecare zi, vizionând filme pentru adulţi? Simţi că masturbarea nu-ţi mai rezolvă problemele sexuale? Corpul îşi cere drepturile tot mai mult, şi mai mult? Simţi că dorinţa sexuală nu-ţi este satisfăcută, oricât de des te-ai masturba? Ce mai poţi face în afara să savurezi filmele porno, în timp ce te masturbezi aproape obsesiv? Ar fi cazul să apelezi cu încredere la experienţa unei maseuze profesioniste. Vrei să ştii beneficiile?

Pentru început, este important să vizitezi salonul nostru de masaj erotic. Atmosfera de acasă nu se poate compara cu atmosfera creată la salonul de masaj, creată special pentru tine. Ca o comparaţie, se pot vedea filme artistice de pe canapeaua proprie din mijlocul sufrageriei, dar nu este acelaşi lucru cu vizionatul de la cinema. Alta este atmosfera la cinema şi experienţa trăită acolo.

În acelaşi mod se poate compara atmosfera din propria sufragerie versus atmosfera creată la un salon de masaj erotic. Pentru prima dată, ai putea avea reţineri să fi tu însuţi. Pentru asta am pregătit lumina difuză, încăperile generoase, atent aranjate de persoane pricepute în construirea unui salon de masaj erotic. Muzica duioasă, senzuală, ce se aude în boxele amplasate strategic, ar trebui să-ţi stimuleze simţurile, să te incite.

Fetele noastre te vor întâmpina la recepţie cu căldură, purtând lenjerii intime ce-ţi vor lua ochii. Sutien sexy ce ascunde în el o pereche de sâni mişto. Te ia cu călduri numai gândindu-te că ai putea să-ţi bagi faţa între sânii lor. De atins cu mâna sau cu gura… îţi lasă gura apă, nu-i aşa? Deja te vezi cu sfârcul lor între buze! Şi asta nu este tot. Perechea de chiloţei băgată între fese, lăsând fesele libere, sigur îţi vor oferi noi palpitaţii şi un grad mare de excitare. Ţinuta este mereu completată de o pereche de pantofi cu toc foarte înalt.

Ca nişte căprioare, fetele noastre ştiu să se mişte cu graţie, senzual. Este suficient să mergi în urma lor ca să te convingi de asta. Este doar un mic preludiu înainte de masajul propriu-zis, sigur îţi vor aţâţa toate simţurile, ne bazăm pe asta. Solitudinea tristă de acasă ar trebui schimbată pentru o atmosferă erotică, plină de senzualitate alături de una sau două maseuze jucăuşe, dornice să te primească în patul lor.

Fetele noastre se vor lipi de tine, nu se dau în lături să te ajute să te dezbraci de haine. Dacă nu eşti atât de ruşinos, o maseuză te poate asista să faci un duş. Duşul este important înainte de şedinţa de masaj, aşa că îl poţi face în compania unei frumoase domnişoare. În acest mod vei putea fi foarte aproape de ea, sânii liberi îţi vor face cu ochiul. Îi poţi atinge, masa şi prinde delicat între buzele tale. Penisul erect va primi atenţie sporită din partea ei. Apa caldă atingându-ţi pielea, mâna fină ce culisează în sus şi în jos, îndepărtând spuma abundentă.

Masajul erotic este o artă. Chiar dacă nu ştii ce să ceri, cum să-i spui maseuzei ce ţi-ai dori, ea va fi acolo să te ajute să afli ce-ţi place. Poate nu te va întreba de fiecare dată dacă este bine, în schimb va analiza modul tău de a te exprima, după felul cum oftezi şi suspini. Ea îşi va da seama dacă poate să continue sau nu.

Acum nu mai eşti singur, te afli în compania unei frumoase tinere, cu experienţă în arta masajului erotic. Trupul ei golaş lipit de tine, plin de ulei special. Când se va aşeza peste tine, întinsă total deasupra ta, inspiră adânc, simte-i parfumul, sărut-o pe gât, la ureche. Ea te atinge pe piept, pe abdomen, coapse… îţi prinde penisul cu una sau ambele mâini. Mâinile tale alunecă pe trupul lor.

Începi de unde doreşti, alegerea îţi aparţine… pe spate, coborând încet pe şira spinării, prinzându-i fesele între palmele tale; la sâni să-i ţii lateral către centru, sfârcurile excitate abia aşteaptă să-ţi simtă buzele şi limba jucându-se în jurul lor. Ea geme şi suspină, îţi place şi te excită, te înfierbântă, simţi că iei foc.

Dacă nu ai fost până acum la un salon de masaj erotic în Bucureşti, ştim că este mai greu, dar încearcă să-ţi imaginezi trupul unei maseuze plin de ulei, mişcându-se ca o felină în călduri deasupra ta, în semiîntuneric, pe ritmul unei melodii senzuale, incitante, frecându-se într-una de tine cu… abdomenul, sânii cu sfârcurile excitate, coapsele şi fesele. Crezi că-i rezişti? Crezi că poţi face faţă unui asemenea tratament?

Penisul va primi un tratament special. Atingere cu mâinile fine, delicate ale fetelor noastre. Între sâni… locul unde îţi poţi cuibări bărbăţia. Captiv între cei doi sâni, ţinuţi cu încredere de către fete din lateral, mişcându-se aleatoriu, când mai încet, când mai rapid. De ce nu şi între fesele ei?! Tu întins pe spate, maseuza urcată deasupra ta, cu faţa spre tine, aşezată deasupra penisului. Cu degetele îl masează la vârf, în timp ce se mişca înainte-înapoi de-a lungul penisului.

Mâinile tale îi ating sânii, îi prinzi cu palmele, îi simţi sfârcurile întărite. Gemi şi oftezi, respiri sacadat… te încordezi tot mai tare, penisul pulsează, este gata să erupă oricând. Poate să fie între fesele ei sau între sânii jucăuşi, ori cu ajutorul mâinilor experimentate ale maseuzei. Ne plac finalurile cu Happy End, credem că şi ţie. Fetele noastre vor face tot ce este permisiv ca toţi clienţii să aibă un final memorabil.

După un orgasm puternic, alături de frumoasă domnişoară, îţi va fi mai greu să te desparţi de ea. Totuşi, ea va fi acolo să te ajute la duş, să scapi de senzaţia trupului plin de ulei, chiar dacă este conceput să intre rapid în piele.

Ţi-am oferit mai multe argumente de care să ţii cont ca avantaje să vizitezi salonul nostru de masaj erotic. Pune mâna pe telefon şi programează-te pentru o experienţă incitantă alături de fetele noastre. Suntem ferm convinşi că fetele noastre nu te vor dezamăgi!

sursa foto: Zoomgirls

autor: DomnuRoz

9 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!
× Cu ce vă pot ajuta?