Sunt prea frumoasă ca să fac sex anal!

Loading

Cu iubita mea sunt împreună de aproape un an şi jumătate. Ne-am cunoscut la o petrecere, amândoi eram singuri, şi de atunci am rămas împreună. La capitolul sex, lucru foarte important, eu zic că ne înţelegem foarte bine, poate că mai bine decât am sperat. Cu toate astea, nu reuşesc să o conving să facem sex anal. Mi-a plăcut întotdeauna să fac sex anal, speram că după un timp, după ce ne cunoaştem mai bine, să facem o încercare. Mă loveam mereu de refuzul ei. Nu are un argument solid, îmi spune doar asta: …

„Sunt prea frumoasă ca să fac sex anal”. Nu am idee cum poate să fie ăsta un argument. Am încercat să vorbesc cu ea, ca să o înţeleg. Poate avea anumite temeri, poate ceva prejudecăţi legat de sexul anal… nimic din toate astea după cum ea îmi spunea. Şi totuşi, nu înţelegeam cum poate să fie acesta un criteriu pentru a refuza sexul anal. Dacă ar fi să extrapolăm teoria cum că femeile frumoase nu ar trebui să facă sex anal, atunci femeile din industria filmelor pentru adulţi nu ar trebui să mai facă deloc.

Răspunsul ei nu m-a convins. Îmi doream să o pot convinge într-o zi să încercăm măcar. Dar pentru asta am zis că trebuie să o testez, fără ca ea să aibă habar despre ceea ce urmăresc. O vreme nu am mai deschis subiectul despre sexul anal, să nu pară că o sâcâi cu subiectul. Până să revin din nou la discuţie, era foarte important de aflat dacă muşchii ei sunt flexibili şi permit o penetrare anală.

Prima dată când am testat orificiul anal, a fost când îi făceam cunilingus. Cu buzele şi limba îi alintam clitorisul. Îl sorbeam, cu limba îl biciuiam repetat. În acest timp, un deget îl aveam intrat în vagin. Ea era înnebunită. Nu era prima dată când făceam asta. Noutatea a constat în faptul că atunci mi-a venit ideea să introduc şi un deget în anus. Să-i testez reacţiile, să văd cum reacţionează… dacă îi place, dacă se revoltă.

După ce am umezit bine degetul mijlociu cu propriul ei suc, l-am scos, apoi am introdus încet degetul arătător, după care l-am potrivit pe cel mijlociu… un pic mai jos. M-am gândit că este mai bine să încerc să le introduc pe amândouă în acelaşi timp, poate aşa ea nu va face diferenţa. Cum era de aşteptat, în orificiul anal a intrat un pic mai greu. Nu a părut deloc să o deranjeze. Îşi mişca bazinul, se împingea în mine, îşi arcuia trupul… de gemete nu mai zic. Orgasmul a surprins-o şi pe ea, la cât de puternic a fost.

Altă dată am zis să încerc când o penetrez vaginal. Am ales momentul în care se afla peste mine şi mă călărea. Penisul adânc în vagin. Ea se mişca deasupra mea înainte şi înapoi. Am dus mâinile la spatele ei şi i-am prins fesele. Am tras de ele, le-am lovit de câteva ori. Degetul arătător de la mâna dreaptă l-am poziţionat între fese. Făceam curse du-te-vino între ele, până aproape de vagin. La un moment dat, l-am oprit exact în dreptul anusului. Atunci m-am aşteptat ca ea să se revolte când am insistat şi am introdus degetul în orificiul anal.

Se pare că i-a plăcut după modul cum exclama. Când era mai înfierbântată, aproape să aibă orgasm, am introdus şi al doilea deget. A intrat, dar nu foarte greu. Reacţia ei… a ridicat capul, ochii închişi, gura deschisă, grimase pe faţă… şi gemete cât cuprinde. Două minute mai târziu, timp în care a fost penetrată vaginal de penisul meu şi anal cu două degete, s-a prăbuşit peste mine într-un orgasm răsunător. Atunci am înţeles că ea nu are o problemă cu sexul anal, poate cel mult o teamă de necunoscut sau poate ideea în sine îi displace.

Mi-am propus să încerc într-o zi să o penetrez anal, după ce va avea măcar unul sau două orgasme după penetrare vaginală. Mi-a luat ceva vreme să mă gândesc la poziţia potrivită cu care să o surprind. Iubita mea părea în toane bune în acea zi. Pentru început, am zis să încep cu o repriză de sex oral. Gura lipită de labii… le lingeam, le sorbeam, un deget intrat în vagin… mmhhh… o vedeam cu geme, cum toarce ca o pisicuţă de plăcere. Din nou am introdus un deget în interior, concomitent cu cel ce l-am introdus în vagin. Îmi mişcam ambele degete înainte-înapoi. O vedeam cum se trăgea de sâni şi de sfârcuri. Era înnebunită. Orgasmul… aşa cum m-am aşteptat. Foarte puternic.

După repriza de sex oral pe care ea mi-a făcut-o, dar nu am lăsat-o să mă ducă până la ejaculare, i-am zis să se aşeze pe spate. Una din poziţiile ei preferate. Aşezat deasupra ei… săruturi şi mângâieri… mişcări tot mai energice, mă loveam cu vârful penisului de interiorul ei. De vreo două ori m-am oprit ca să nu ejaculez. Am spus eu mici minciunele ca să mă creadă, văzând ca ma opresc. Sigur ea nu analiza cele spuse de mine în acel moment.

Încă nu ştiam care poziţie să o abordez pentru o penetrare anală. Şi din acea poziţie aş fi putut să o fac, dar nu eram convins. După a doua oară când m-am oprit, pentru a nu ejacula, i-am zis să se întoarcă cu faţa în jos. Am luat o pernă mare şi una mică şi le-am aşezat sub abdomen. Când mă uitam la fundul ei… aahhh… îmi venea să-l mănânc. Deja îmi trecea prin minte… Vei fi al meu!… Cum stătea ea cu fundul ridicat spre mine, ca să o aţâţ şi mai tare, mi-am lipit gura de piersicuţa ei… mmhhh… ce mult i-a plăcut când îi exploram interiorul cu limba.

Aş mai fi continuat dacă ea nu mă ruga să o penetrez. M-am urcat deasupra ei, mi-am potrivit penisul în vagin şi am împins până a intrat tot, apoi m-am lăsat cu toată greutatea peste trupul ei. Şi asta este una din poziţiile pe care le prefera atunci când facem sex. Mi-a prins mâinile, apoi şi-a trecut degetele printre ale mele. Mă ţinea strâns, gemând puternic. Voiam să-mi pun planul în aplicare în acel moment. Mi s-a părut că este o poziţie potrivită pentru a încerca sex anal.

Reuşisem să mă eliberez la o mână. Am vrut să mă ridic, dar mă incomoda faptul că incă mă ţinea de cealaltă mână. Mi-a dat drumul când a văzut că mă tot smucesc să scap. Stând în genunchi, lipit de fundul ei. Penisul aşezat între fese. Mă mişcam înainte şi înapoi. Îi plăcea senzaţia, dar nu zicea nimic, în afară de gemete. După mai multe curse du-te-vino, m-am prefăcut că, din greşeală, am împins către cealaltă gaură. Ştiam că ea va avea ceva de spus. Voiam să mă asigur că a intrat măcar vârful penisului şi apoi mai vedeam. A simţit ea ceva, dar până să reacţioneze, vârful penisului era deja acolo… intrase în orificiul anal.

– Nuuu… nu… aahhh… Lasă-l dacă tot a intrat!… mmmhh…

Planul meu se transformase într-o reuşită. Nu m-am grăbit să împing tot. Am lăsat-o să se mai obişnuiască cu dimensiunea, apoi am împins treptat până când a intra tot. După ce a intrat, m-am lăsat cu toată greutatea peste trupul ei.

– Aaahhh… Sunt prea frumoasă ca să fac sex anal!… aaahh… a continuat ea.

Nu ca să-i fac în ciudă, dar mai mult ca să-i demonstrez că îi place, am început să mă mişc. Penisul culisa aproape pe toată lungimea. De fiecare dată când intram la loc, gemea mai tare. Deja se obişnuise cu dimensiunea, penisul culisa tot mai uşor. Am început să mă mişc tot mai rapid, lovindu-mă intens de fesele ei. Am simţit când şi-a dus o mâna între picioare. O simţeam cum tremură. La rândul meu şi eu simţeam că sunt aproape. Speram să nu termin înaintea ei.

Cu cât mă apropiam mai mult de momentul meu culminant, simţeam că şi ea este foarte aproape. Ar fi fost ceva de vis să reuşim să avem orgasm în acelaşi timp. Niciodată nu ne-a ieşit asta de când suntem împreună. Era un moment potrivit să se întâmple acum. Ea gemând puternic, eu gâfâind deasupra ei, mişcându-mă tot mai rapid… dintr-o dată am auzit-o pe ea, a scos un ţipăt de eliberare… aaaahh… la câteva secunde după ea a fost rândul meu… ddaaahhh… Am împins tot penisul în interior, stând nemişcat deasupra, gâfâind la urechea ei şi respirând greu, în timp ce sămânţa se scurgea în valuri în anus.

Dacă nu ar fi avut un orgasm puternic, sigur m-ar fi certat, dar i-a plăcut şi ei. Acum nu mai zice că… este prea frumoasă ca să facă sex anal. Recunoaşte că îi place, dar m-a pus să promit că atunci când vreau să mai facem sex anal, să nu-i spun ce am de gând să fac. Vrea să fie o surpriză.

sursa foto: Zoomgirls

autor: DomnuRoz

error: Content is protected !!
× Cu ce vă pot ajuta?