Să locuieşti aici, nu este gratis!

Loading

– Bună Lori, trec pe la tine să îmi dai banii pe chirie? Eşti acasă?

– Da, sunt, dar încă nu am toţi banii.

– Vorbim mai bine când ajung.

Ceva mai mult de jumătate de oră mai târziu, Valentin a ajuns la garsoniera închiriată. Lori, ruşinată, i-a deschis uşa. Privind în jos, l-a poftit să intre. Aproape lună de lună se afla în situaţia asta. Cu greu reuşea să adune banii pentru a plăti chiria, plus celelalte cheltuieli. Primea bani de acasă, dar nu erau foarte mulţi. Nici din activitatea de agent de vânzări produse cosmetice nu câştiga foarte mult. Deja era datoare cu o parte din chiria de lună precedentă.

– Deci?… Ai banii sau nu?… a întrebat direct Valentin, în timp ce se aflau în bucătărie, aşezaţi la masă.

– Nu îi am pe toţi.

– Câţi ai?

– Jumătate, cred. Aş putea să vă dau jumătate acum şi restul când mai fac rost…

– Lori, eşti o fată frumoasă, deşteaptă, dar… să locuieşti aici, nu este gratis!…

– Ştiu, am mai avut discuţia asta, vă rog să mai aveţi răbdare.

– Eu încerc să am răbdare… Nu am fost eu răbdător cu tine?…

– Ba da…

– Atunci… Dă şi tu ceva!… Să mai trec şi eu cu vederea…

– La ce anume vă referiţi?

– Haide! Ştii la ce mă refer… Nu ar fi prima dată. A rămas secretul nostru… Sunt bărbat şi vreau şi eu ceva… cărniţă…

– Vreţi să vă fac iar sex oral?

– De data asta putem să trecem la ceva mai mult… zise el zâmbind, în timp ce-i sclipeau ochii după tânăra fată.

Bărbatul, trecut de vârstă de 40 de ani, masiv, cu burta imensă, dar încă dornic de pizdă nouă, a întins mâna pe sub masă şi a aşezat-o pe coapsa tinerei. A tresărit când a simţit mâna lui atingându-i coapsele, dar ce mai putea să facă. A ştiut de la început, după ce i-a făcut prima dată sex oral, tot pentru a închide ochii proprietarul că nu are toţi banii de chirie, că vor urma şi alte favoruri sexuale, tot din acelaşi motiv.

Ce altă alternativă avea? Să sune din nou acasă să mai ceară ceva bani? Părinţii i-au trimis deja banii. Vânzările destul de slabe. Fata timorată, privind în jos, nu a mai reacţionat la atingerea bărbatului. Tacit, a acceptat să se lase pipăită de acesta. Valentin s-a mutat cu scaunul mai aproape de ea, şi-a băgat din nou mâna sub masă, i-a atins piciorul… mâna a urcat mai sus pe coapsa interioară, până în zona chiloţilor. A oftat imediat când a dat de “carnea” tânără dintre picioarele ei. O freca între picioare şi ofta. Fata nu mai zicea nimic.

– Vino!… îi spuse el… Urcă-te pe masă! Vreau să te gust!

– Ce?… a întrebat fata, neînţelegând ce doreşte bărbatul.

– Vreau să te ling în pizdă! Îmi este dor să fac asta…

– Nu aveţi soţie? Ei nu-i faceţi?… a întrebat ea roşie în obraji.

– Soţia nu mă lasă. Eu aş vrea, dar ea nu vrea. Are tot felul de motive… nu mai intru în detalii. La fel, nici ea nu-mi face sex oral… tot din motive ştiute doar de ea. Nici măcar nu vrea să vorbim despre asta. Se enervează şi nu ajungem nicăieri. Aşa că, am obosit să mai deschid subiectul.

– Înţeleg…

– Haide, urcă-te pe masă!

Lori s-a ridicat de pe scaun, s-a urcat pe masă, picioarele apropiate, încă ruşinoasă. Valentin i-a depărtat picioarele, apoi le-a ridicat, cât să poată să-şi facă loc cu privirea sub rochiţa pe care fata o purta. A tras de marginea chiloţilor în lateral, dezvelind labiile subţiri ale fetei, cu despicătura fină, ce despart cele două labii. Bărbatul a oftat. Degetele se plimbau de-a lungul labiilor, frecând-o uşor.

– Lasă-te pe spate!… zise el.

A luat picioarele şi le-a aşezat pe umerii lui. După ce a reuşit să o deposedeze de chiloţi, şi-a băgat capul între picioarele ei. Adulmecând parfumul tinerei fete, a ajuns rapid cu gura între picioarele ei. I-a sărutat labiile… de mai multe ori. Cu limba făcea mişcări, din ce în ce mai apăsate, de-a lungul labiilor. Fata a pus mâna la ochi. Încerca să se abţină. Nu voia ca el să ştie că ei îi place. Dar îi plăcea. Nu a avut prea mulţi iubiţi, iar cei pe care i-a avut, niciunul nu i-a oferit această plăcere.

Valentin aproape că se pierduse cu capul între pulpele ei. O lingea cu plăcere. După ceva timp, a constatat că fata se excitase foarte tare. Abia îi auzea gemetele, dar seva pe care o culegea din interiorul ei, îi plăcea foarte mult. A prins-o de mijloc şi a tras-o mai aproape de marginea mesei. Picioarele ei ridicate, larg depărtate. Bărbatul şi-a introdus limba adânc în interior, încercând să culeagă cât mai mult din savoarea feminităţii ei.

Lori, nu s-a aşteptat la aşa o reacţie din partea bărbatului. Cu toate că şi-a impus să nu lase impresia că şi ei îi place, de data asta nu a reuşit. A scot un sunet ascuţit, urmat de gemete tot mai zgomotoase.

– Aaahhh… Ce-mi place să ling pizda!… a continuat bărbatul.

Lori nu înţelegea, avea întrebarea, dar nu găsea răspunsul… Dacă asta aduce multă plăcere pentru o femeie, cât şi pentru un bărbat, de ce unele femei refuză să-şi lase soţii să le facă sex oral?… Degeaba încerca ea să desluşească misterul acestei probleme, ea era prea tânără pentru a o rezolva.

Bărbatul s-a ridicat în picioare, s-a descheiat la pantaloni, şi-a scos penisul erect afară… gata pregătit să o penetreze pe tânăra fată. Dintr-o dată, fata a reacţionat. Şi-a pus mâna între picioare, strângându-şi rapid picioarele.

– Nu vreau, vă rog, nu insistaţi!

– Dacă nu mă laşi să te fut, atunci îmi faci sex oral?

Lori a analizat câteva momente situaţia în care se afla. Ceva tot trebuia să accepte, ca să nu fie evacuată din garsonieră. Până la urmă a acceptat. Nu a fost un DA foarte hotărât. A coborât de pe masă. Şi-a strâns părul la spate, apoi s-a lăsat în jos. Bărbatul s-a aşezat pe scaun, cu picioarele larg depărtate, penisul erect scos afară.

Fata, roşie în obraji, i-a atins penisul cu mâna, l-a frecat puţin, apoi l-a luat rapid între buzele ei senzuale. Când îi făcuse data trecută sex oral, i s-a părut umililor ceea ce făcuse. Îşi spusese că nu va mai face niciodată sex oral unui bărbat. Şi iată că, din nou, se afla în aceeaşi situaţie ca data trecută. Aşezată în genunchi în faţa proprietarului, sugându-i penisul de zor.

În timp ce mişcările devenise mai ample, uşoare gemete de plăcere se auzeau de la Lori. Valentin era în extaz. Faţă de data trecută, Lori nu mai simţea o reacţie negativă faţă de sexul oral. Simţea că începe să-i placă senzaţia. Singura necunoscută era acum dacă să accepte ejacularea orală sau nu. Data trecută s-a retras la timp, înainte ca bărbatul să împroaşte cu spermă peste tot, inclusiv în părul ei. Văzuse cum arată sperma de bărbat, dar oare ce gust o avea? Cu această întrebare a rămas ea în minte, în timp ce buzele alunecau de-a lungul penisului.

Valentin cu o rezistenţă scăzută când este vorba de sex. La fel ca data trecută a ejaculat destul de repede, la nici cinci minute. Şi de această dată avea să se întâmple la fel, spre bucuria fetei că scapă destul de repede de el. L-a simţit că urmează să aibă orgasm. Bărbatul foarte încordat, gemete zgomotoase, de se puteau auzi şi la vecini, mâinile lui o apăsau pe cap, dirijându-i mişcările. Sperma a ţâşnit puternic în gura fetei. A luat-o prin surprindere. A reuşit să se elibereze din strânsoarea din care era supusă.

Sămânţa a ajuns în gura ei. Fără să vrea a înghiţit. Şi-a retras capul, ca apoi să continue să-i frece penisul. Nu a contat faptul că a curs mult pe gresie. Urma să spele după ce pleca Valentin. În timp ce îi freca penisul, privind cu plăcere la acea bucată de carne, ce părea să vibreze de la spasmele orgasmului, i se părea fascinant penisul. Nici gustul de sămânţă de bărbat nu i s-a părut prea rău. I s-a părut acceptabil, deşi nu reuşea să asocieze gustul cu nimic altceva.

Bărbatul s-a şters cu prosoape de hârtie, apoi şi-a aranjat hainele. Urma să plece.

– Rămâne între noi. Dacă mă întreabă soţia, am încasat toţi banii de la tine, dar inventez eu o cheltuială. Nu are ea de unde să ştie pe ce i-am cheltuit.

Fata, într-un fel bucuroasă în sinea ei, că a scăpat şi de această dată de plată chiriei către proprietar. Însă nu ştia cum va proceda pentru luna următoare, următoarele luni ce vor veni. Satisfacţia i-a dispărut imediat când a auzit ce a spus bărbatul, înainte să iasă pe uşă.

– Într-o zi, tot îţi voi fute pizda aia!… Abia aştept ziua să bag pula în tine! …

sursa foto: Zoomgirls

autor: DomnuRoz

error: Content is protected !!
× Cu ce vă pot ajuta?