Prietenul iubitului meu are scula mai bună

Loading

Mihai şi Elena formau un cuplu de câţiva ani. Destul de tineri amândoi, destul de receptivi amândoi la nou când era vorba de sex. În intimitate, au experimentat cam tot ce se putea face într-un cuplu în materie de sex, fără să încerce şi lucruri extreme. Se înţelegeau foarte bine în viaţa de zi cu zi, în intimitate se declarau amândoi foarte mulţumiţi. Nu o dată, au vizionat împreună filme pentru adulţi. Le plăcea la amândoi, simţeau că îi stimulează foarte bine, ca un preludiu. …

În una din dăţile în care se uitau la filme pentru adulţi, au insistat să vadă o scenă în care doi bărbaţi făceau sex cu o femeie. I-a atras mai mult ca în alte dăţi. Fetei îi surâdea ideea să mai fie un bărbat alături de iubitul ei, dar nu îndrăznea să spună ceva. I se părea interesant să încerce şi un alt bărbat, dar mai ales, i se părea interesantă ideea de a fi penetrată de doi bărbaţi… pe rând sau în acelaşi timp.

Cumva, şi Mihai gândea cam acelaşi lucru, poate din acest motiv se înţelegeau foarte bine în viaţa de zi cu zi, se completau foarte bine. Amândoi au realizat că îi excită foarte tare scena ce tocmai se desfăşura la laptop. Fără să realizeze ceea ce fac, au început să comenteze, găsind împreună elemente pe care ei le doreau să le experimenteze.

– Ai vrea să faci sex cu încă un bărbat?… a întrebat Mihai din senin.

– Mi se pare interesant… nu ştiu ce să spun!… zise ea un pic reţinută, neştiind ce planuri are iubitul ei.

– Gândeşte-te!… Îţi place ce vezi pe laptop?…

– Daaa… Îmi place foarte mult!

– Şiii?!… Ai vrea să trăieşti pe viu aşa ceva?

– Cred că da… Aş vrea să se întâmple… Dar, tu? Tu ai vrea?… a zis ea, încercând să mute problema către el.

– Chiar aş vrea. Ştiu şi cine este potrivit pentru asta. Ce zici dacă l-am chema într-o zi la noi pe Mădălin?

– Daaa… Îmi place ideea!… zise ea hotărâtă.

– Atunci aşa rămâne. Voi vorbi cu el.

Mădălin era prieten bun cu Mihai. Înainte ca Elena să se cunoască cu Mihai, ea nu ştia de Mădălin. Elena îl plăcea în secret de multă vreme pe Mădălin. De fiecare dată când se întâlneau, ea era foarte încântată. Mult mai solid, ceva mai înalt, mai bine făcut decât iubitul ei, care părea cam slăbănog. La propunerea lui Mihai, Mădălin a fost imediat de acord. Era singur în acea perioadă şi nu-i strica o partidă de sex, să se mai relaxeze un pic după despărţirea de Ramona.

Mădălin de cum a ajuns acasă la Mihai şi Elena, dezinvolt din fire, şi-a dat imediat tricoul jos, etalându-şi trupul lucrat. Braţele vânjoase, pieptul frumos conturat şi abdomenul plat. Lui Elena îi sclipeau ochii când l-a văzut topless. Îşi punea întrebarea în minte… Oare este dotat?… Răspunsul la întrebare urma să-l afle mai târziu, după ce s-a dezbrăcat de tot.

Aşezaţi în sufragerie, au vorbit despre multe lucruri, dar mai mult despre sex. Mihai a pus la laptop să ruleze un film pentru adulţi, sperând că va reuşi să încingă lucrurile mai repede. Poate în acest mod, vor reuşi să treacă mai uşor peste emoţiile de început.

Excitaţi la maxim, Mihai şi Mădălin, şi-au scos penisurile afară. Se masturbau uşor, privind atenţi la laptop. Între ei se afla Elena. S-a încins şi ea destul de mult. Ar fi vrut să-şi bage mâna în chiloţi, dar nu îndrăznea. Încă avea o reţinere faţă de Mădălin. După mai multe ezitări, a reuşit să-şi strecoare mâna în chiloţi, masându-şi labiile. Mădălin a observat ce făcea Elena lângă el. S-a oprit şi a zis:

– E timpul să lăsăm laptopul! Opreşte-l!… îi spuse lui Mihai… pe o Elena o mănâncă în pizdă, şi noi ne-o frecam la rece.

Băieţii s-au dezbrăcat repede. Ceva mai timid, în urma lor, s-a dezbrăcat şi Elena. Lui Mădălin îi sclipeau ochii la trupul fetei. Din partea ei, era cam la fel, când a văzut ce avea el între picioare. Nu avea un penis mai lung decât iubitul ei, dar părea un pic mai gros.

Mihai s-a apropiat de Elena. I-a spus să se aşeze pe canapea. Imediat ce s-a aşezat, i-a prins penisul cu mâna, apoi s-a apropiat mai mult de el, luându-i penisul în gură. Mădălin, se afla în partea opusă lui Mihai. Să nu fie neglijat, a luat mâna fetei şi a dus-o către scula lui. Elena l-a prins. Simţea diferenţa dintre ce avea el şi ce avea iubitul ei.

A vrut neapărat să-l simtă. A întors capul şi i-a prins imediat penisul cu gura, în timp ce-l privea pe Mădălin. O vreme nu s-a putut dezlipi de mădularul acestuia, sugându-l lacom. A realizat că iubitul ei s-ar putea supăra că este ignorat. Să-i împace pe amândoi, îşi muta capul dintr-o parte în alta, sugându-le penisurile erecte.

Mădălin, stătut de ceva vreme, a vrut să fie primul care o penetrează pe Elena, spre încântarea ei, curioasă din fire să afle cât de bun este acesta la pat. Acesta s-a aşezat pe canapea, lipit cu spatele de spătar. A prins-o de mână şi a tras-o spre el. Sub privirile excitate ale lui Mihai, a aşezat-o pe Elena pe picioarele lui, lipită cu spatele de el. Şi-a potrivit penisul cu mâna stângă… aaahh… o trăgea de mijloc, împingând penisul tot mai adânc.

Elena gemea, dimensiunea penisului i-a creat ceva probleme de adaptare. Deşi Mădălin o trăgea în jos, în timp ce el mişca din bazin, să intre mai mult în vagin, ea încerca să opună rezistenţă, sprijinită cu braţele de pat. Într-un final, penisul a intrat tot. Ea gemând, cu ochii închişi, gura deschisă… se simţea plină de mădularul acestuia.

Mădălin, tânăr, cu adrenalina la maxim, a pornit cu mişcări destul de alerte. Elena nu-şi imaginase până atunci că ar putea să se simtă sexual mai bine cu acesta, decât cu iubitul ei. Nu-i venea să creadă. Pe lângă grosime, cea care făcea diferenţa dintre cei doi, mai conta şi atitudinea. Mădălin, în mintea lui, voia să demonstreze ceva, poate lui sau poate celor implicaţi. S-a mişcat atât de energic sub ea, încât, câteva minute mai târziu, Elena a avut un orgasm foarte puternic.

A avut nevoie de un mic repaus. S-a ridicat până când penisul a ieşit. Cu ochii închişi, tremurând uşor, spunea în mintea ei că… A fost cel mai puternic orgasm pe care l-am avut vreodată… La puţin timp, Mihai, care a privit tot, masturbându-se uşor, a zis că vrea el să urmeze. Mădălin s-a dat la o parte şi a lăsat-o pe Elena întinsă pe canapea. Mihai, şi-a băgat capul între picioarele ei. Mâna stângă i-a prins un sân, trăgând destul de ferm de el.

Capul băgat între picioarele ei, buzele şi limba îi alintau clitorisul. Ea gemea, mângâindu-l uşor pe cap. Cu toate că Mihai era cel care îi oferea plăcere, în acel moment, în mintea ei retrăia plăcere pe care o avusese mai devreme cu Mădălin. Analiza fiecare detaliu din experienţa avută cu acesta, excitand-o şi mai tare. Mihai a vrut să pună în practică aceeaşi poziţie pe care o făcuse prietenul lui.

S-a aşezat în aceeaşi poziţie pe canapea, apoi i-a spus lui Elena să se urce peste el, la fel cum făcuse mai devreme. Elena s-a poziţionat exact la fel, a prins penisul lui cu o mână, l-a potrivit în vagin, apoi s-a lăsat cu totul în el. Mihai o ţinea de fese, ridicând-o şi lăsând-o din ce în ce mai rapid. Mişcările energice păreau cam la fel, dar cu toate astea, Elena abia schiţa un suspin. Simţea că nu este la fel. Penisul lui Mădălin o satisfăcea mai mult, părea că o umple perfect.

Mihai a simţit că este ceva în neregulă, dar tot a continuat. Mădălin sătul să-şi frece penisul, a urcat în picioare pe canapea, apoi i-a oferit penisul fetei. Ea, bucuroasă, l-a prins cu gura şi a început să-l sugă tot mai zgomotos. După modul cum se exprima ea, înainte ca Mădălin să se urce pe canapea, şi după ce acesta s-a suit, Mihai a înţeles că ea se simte mai bine sexual alături de Mădălin.

Nu a zis nimic, dar s-a oprit. S-a oprit şi Mădălin, a coborât de pe canapea. Pentru că Mihai s-a dat într-o parte, s-a gândit să-i ia locul. Din nou, s-a aşezat la fel ca prima oară. El în şezut pe canapea, ea în braţele lui. A cuprins-o cu mâinile de sâni, smotocindu-i. Mihai a observat modul iubitei ei de exprimare şi a făcut o comparaţie între ele. Din nou, a realizat că ea se simte mai bine sexual cu prietenul lui, decât cu el.

Mădălin o trăgea de sâni, se mişca energic sub ea, ea sărea ca nebuna în braţele lui… al doilea orgasm a venit la fel de puternic. Mihai nu mai avea chef de nimic. Abia aştepta să se oprească tot, ca apoi să aibă o discuţie cu iubita lui. În timp ce Elena încerca să-şi tragă sufletul, Mădălin se mişca tot mai energic, încordat la maxim. A gemut lung, şi-a scos penisul rapid… după două-trei mişcări ale penisului în mâna lui, sperma a ţâşnit puternic pe trupul subţire al fetei… pe abdomen şi pe sâni.

După ce şi-au revenit cei doi, sexul nu a mai continuat. Mihai a lăsat semne de nemulţumire, evident că şi Elena nu mai simţea dorinţa de a face sex cu el, ci doar cu Mădălin. Lui Mădălin i s-a părut că s-a întâmplat ceva ciudat între ei doi, dar nu înţelegea ce anume nu a fost bine. Până la urmă, el s-a simţit bine, plecând spre casă relaxat.

Mihai şi Elena au încercat să aibă o discuţie după această întâlnire, însă, discuţia mai mult i-a îndepărtat, decât să-i apropie. Cu fiecare zi ce trecea, răceala dintre ei se instala tot mai vizibil. Aşa au apărut animozităţi între ei, certuri din nimic. O săptămână mai târziu, Elena a considerat că ar fi mai bine să pună punct relaţiei, mutându-se înapoi la părinţii ei.

Când a înţeles exact ce-şi doreşte, Elena l-a căutat pe Mădălin. El încă nu avea o relaţie. Îi plăcea de el ca bărbat, i-a plăcut şi modul cum au făcut sex. Simţea că el este alesul. Cum era de aşteptat, Elena a început o relaţie cu Mădălin, în ciuda faptului că era prieten bun cu Mihai. Şase luni mai târziu şi-au anunţat apropiaţii că urmează să se mute împreună, şi mai ales că, Elena a rămas însărcinată.

sursa foto: Zoomgirls

autor: DomnuRoz

error: Content is protected !!
× Cu ce vă pot ajuta?