Masaj erotic cu finalizare

Loading

Îmi era dor de un masaj erotic. Nu mai fusesem de multă vreme, iar experienţa anterioară o doream din nou a fi trăită. Începând de la atmosfera intimă, muzica ritmică, senzuală… trupul ispititor al fetei… tinerică, linia trupului subţire, sânii lăsaţi liberi… zona fierbinte, te invită să descoperi ce se află între picioarele maseuzei. Să nu mai zic de atingerile suave sau mai ferme ale ei… mmm… sau de trupul golaş ce se freacă erotic şi neobosit de fiecare parte a trupul meu… aahhh…

Căutând pe site în galerie, mi-am clătit ochii la pozele fetelor. Fiecare fată pozând în ipostaze mai provocatoare decât alta. Este greu să alegi, mai ales că toate fetele sunt frumoase şi au experienţă. Oscilam între ele, mi-a luat ceva până să mă decid… le-aş fi vrut pe toate dacă era posibil, ca într-un harem al masajului erotic. Cu greu m-am decis… am ales-o pe Delia.

Am sunat la salon să fac o programare la Ador Masaj. Spre norocul meu, Delia era disponibilă în ziua în care doream să merg. La fel ca precedentă şedinţa de masaj alături de Ema, eram convins că nu am făcut o alegere greşită.

Delia mă aştepta la ora stabilită, îmbrăcată într-o lenjerie roşie, chiloţi şi sutien. Mi-a întins mâna politicos şi s-a prezentat:

– Delia, încântată…

– Asemenea…

Sigură pe ea, a întins braţul, arătându-mi calea către camera unde trebuie să mergem. Eu înainte, apoi m-a urmat şi ea. După o zi solicitantă prin soarele arzător, era necesar un duş răcoritor şi revigorant. Delia a ieşit din cameră lăsându-mă singur să mă dezbrac şi să fac un duş, apoi a revenit după câteva minute înfăşurată într-un prosop mare.

Complet dezbrăcat m-am aşezat în pat cu faţa în jos. Ea şi-a lăsat prosopul şi m-a urmat în patul imens. Prin lumina difuză, i-am văzut mai bine tatuajul imens de pe coapsa stângă. Sânii mari şi rotunzi te invitau să-i atingi. Eu cu capul pe braţe, aşteptam cuminte să se ocupe de mine cum ştia ea mai bine. Aşezată în genunchi a deschis flaconul cu ulei. S-a uns din abundenţă pe mâini, apoi s-a poziţionat pe partea stângă a mea.

A început de la picioare, de la gamba piciorului stâng. Mâinile i se mişcau rapid, apăsând ferm. Încet, încet, urca tot mai sus către coapsă, apoi revenind de unde a plecat. Masajul de relaxare… hhmm… nu era deloc rău… chiar relaxant. Deja îmi făceam griji să nu adorm acolo şi să pierd toată “distracţia”. Delia a întreţinut conversaţia, întrebându-mă diverse lucruri.

Cred că în astfel de momente este chiar indicat să porţi discuţii cu maseuza. Oare a adormit cineva în timp ce i se făcea masaj de relaxare? O întrebare la care trebuie să aflu răspunsul. Mâinile experimentate, ferme, urcau şi coborau pe toată lungimea piciorului, apoi a trecut la fese… mmm… nu s-a ruşinat deloc, chiar a insistat o vreme în acea zonă. A urcat mai sus masându-mi spatele, în acelaşi ritm.

A trecut pe partea cealaltă, la dreapta mea, în timp ce aveam în discuţie subiecte interesante. La fel ca şi mai devreme, a început de la gambă, coapsă, fese, spate. Trupul îmi era plin de ulei, mâinile ei mici şi delicate ştiau ce anume trebuie să facă.

A urmat să mă întorc cu faţa în sus… şi-a reluat mişcarea de la gambă, a urcat mai sus pe coapsă, până în zona testiculelor, la fel şi la celălalt picior. Atunci i-am atins trupul prima dată. Mâna îmi aluneca pe linia corpului. Trupul tânăr, carnea tare… mmm… nu-ţi venea să te dezlipeşti de ea. Insista mai mult în zona penisului. Mâinile pline de ulei alunecau de-a lungul lui, întărindu-se tot mai mult.

După ce i-am atins sânii, am exclamat. Nu-mi venea să cred cât de bine se simţeau la atingere. Ceea ce m-a impresionat şi mai mult, a fost că erau destul de tari. Senzaţia te ducea cu gândul că Delia are implant, dar ea m-a asigurat că sunt naturali, deşi, cu greu puteai să crezi aşa ceva.

Mâna stângă alunecase pe spate, cu mişcări fine… via zona lombară… spre fese, ca apoi să-mi bag mâna între picioarele ei, atingându-i labiile mici. Partea cu masajul de relaxare era aproape finalizată. A venit mai mult spre mine, să-mi facă masaj în zona pieptului, la gât şi pe umeri. Priveam către sânii ei şi le vedeam că pe nişte “jucării” de care să profit, cu care să mă joc. M-am ridicat cu capul şi m-am dus către sânul drept.

A înţeles şi ea ce vreau. A venit mai aproape de mine şi mi l-a oferit… mmm… i-am prins sânul în gură… ahh… ea gemea uşor, în timp ce eu sugeam sfârcul, limba o treceam rapid peste el. Cu mâna dreaptă mă ocupam de celălalt. I-a oferit generoasă pe amândoi, să-i sug şi să-i alint, în timp ce gemea şi suspina încet.

Plină de ulei pe sâni şi pe abdomen, s-a poziţionat deasupra penisului. S-a aplecat şi a început să-şi frece sânii mari şi tari de el… aahh… rând pe rând, fiecare parte a trupului meu a primit acelaşi tratament. Sânii se mişcau lasciv atingându-mi pielea. Nici eu nu am fost “cuminte”. Mâinile treceau în voie peste trupul ei… pe sâni, pe abdomen… spate, zona lombară, fese, apoi între picioare… la păsărica ei “curată”.

Mi-a prins penisul cu mâinile. Rând pe rând trecea peste el, îl freca, gemând uşor. Penisul falnic… aproape că se poziţionase între sânii ei. Ce minte perversă puteam să am atunci! Cum ar fi să faci sex cu această pereche minunată de sâni? Întrebare retorică…

Uşor aşezată cu fundul spre mine, cu mâinile se ocupă de penis, îl freca uşor… eu aveam degetele pe labii. Clitorisul părea un pic mai mare decât la alte femei pe care le întâlnisem. Oare cum o fi la gust? Trebuia să aflu. I-am cerut să se urce pe mine. Imediat s-a poziţionat deasupra mea în poziţia 69, aşa cum i-am solicitat.

S-a lăsat cu toată greutatea peste gura mea. I-am atins labiile cu limba… aahh… se mişca uşor înainte şi înapoi, în timp ce-mi freca penisul în acelaşi ritm. I-am lins labiile şi clitorisul… limba a intrat adânc în ea. Nu-mi venea să cred cât de strâmtă poate să fie. Wow… Cum să nu-ţi doreşti să faci sex cu o asemenea femeie?

Lingeam haotic, ea îşi freca vaginul de gura mea… încercând să intru cu limba cât mai adânc în interior, mâinile mele treceau uşor peste fesele tari. Nu păream să mă satur… în timp ce gemea, continua să-mi frece penisul în acelaşi ritm, nici foarte încet, dar nici foarte rapid…

Simţeam presiunea penisului ce părea că vrea să se erupă. Vârful penisului îl simţeam mai mare ca de obicei, dar şi mai tare. Delia se mişca tot mai energic… buzele şi limba treceau rapid peste clitoris… aahh… destul de încordat, gemeam, simţeam că urmează să ejaculez, dar parcă nu doream să se termine atât de repede. Voiam mai mult… aahhh… cu vaginul peste gura mea… gemetele anunţau deznodământul… aahhh… sperma a ţâşnit puternic, stropindu-mă pe abdomen.

Delia s-a ridicat un pic, lăsându-se şi mai greu peste gura mea, dar nu mai eram în stare să reacţionez. Orgasmul puternic parcă îmi luase toate puterile. A continuat să-mi frece penisul până când nici un strop de spermă nu a mai ieşit. S-a dat jos de pe mine, a căutat şerveţelele umede să mă şteargă un pic, până ajungeam din nou la duş.

A fost un masaj plăcut cu… happy end. După duşul firesc, m-am îmbrăcat şi am vrut să plec, nu înainte să-mi iau rămas bun de la Delia, ce mi-a făcut o după amiază mult mai frumoasă. Poate o mai vizitez… să mai sug un pic din sânii ei senzaţionali…

sursa foto: Zoomgirls

autor: DomnuRoz

9 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!
× Cu ce vă pot ajuta?