Servicii

Cel mai bun pret din oras si cele mai dulci fete va asteapta !

 

Masajul de relaxare

Tehnica vechiului masaj general, ce cuprinde turul intregului corp de catre maseoza, efectuat intr-un ambient relaxant, cu muzica si uleiuri atent alese, avand scopul alungarii stresului si relaxarea musculara. Extrem de eficient impotriva starilor de oboseala, ajutand corpul “sa pluteasca”.

Body masaj

Unul dintre parteneri (clientul) asteapta pasiv si primeste mangaieri, atingeri. Maseoza este activa si ofera sentimentul placerii prin atingeri tandre si delicate de catre corpul infierbantat si sexy al ei, ajungandu-se in doi la o extrema a placerii.

Masajul erotic

Este un limbaj fara cuvinte, un dans al energiilor si al dragostei. Este un termen foarte folosit atunci cand este vorba de senzatii profunde si emotii deosebite si este cu adevarat ceva nou. Datorita muzicii ce va rasuna usor, iti va gadila auzul, iar simturile vor fi invaluite in aroma lumanarilor aprinse, corpul va simti mangaieri cu ajutorul picaturilor de ulei ce vor juca rolul unui joc al senzualitatii. Toate aceste tehnici fac parte din jocul erotic si duce la cunoasterea culmilor supreme.

Masaj Ador

Desi poate fi vorba doar de un masaj, de un mijloc de stimulare si relaxare, uneori poate insemna mult mai mult decat atat. Percepem lumea prin ajutorul dorintei si simtului. Dorinta este ceea ce face ca simtul sa fie activ ca un mister, ce intra intr-un joc al atingerilor, in toate zonele sensibile ale corpului, punand accetul pe cele mai intime.

Masaj doble

Acest tip de masaj esti destinat tuturor doritorilor de cunoastere a una din extremele placerii. Atingerea din doua parti diferite te induce in placere si extaz. Intri intr-un joc ce este condus de tine acolo unde regulile le faci chiar tu… mangaierile, saruturile si atingerile erotice sunt puse la dispozitia ta chiar de catre maseoze.

Masaj destinat cuplurilor

Masajul destinat cuplurilor – este dorinta de a experimenta inalta arta a dorintei supreme si inalturarea inhibitiilor din viata de cuplu. Amandoi veti avea parte de masaj de relaxare fizic, pentru inlaturarea tuturor temerilor si pregatirea pentru un pas extrem de placut, urmat de cel mai important pas… intrarea in jocul erotic de catre ambii parteneri, impreuna cu o maseoza, sa descoperiti dorintele ascunse fara bariere si sa va lasati purtati de val in abisul suprem.

 

Ador Masaj se dezice de orice forma de prostitutie sau proxenetism. In cadrul salonului nostru contactul sexual este interzis. Domnisoarele din echipa Ador Masaj  nu practica prostitutia si nu ofera servicii sexuale contra-cost clientilor ce ne trec pragul.

 

Lista Preturi Actualizata 2020

 

refacut

 

EnglishRomanian
error: Content is protected !!
× Cu ce vă pot ajuta?